Friday, June 27, 2014

Apakah Komen-Komen Yang Tidak Akan Dipublish?

Haha...
Terima kasih kpd pengkomen2 blog ini..
Ai suka kalau you all komen...........  TAPI...

Tapi.... maaf ye andai tak dipublish...
Itu tandanya... anda telah melakukan beberapa kesalahan.   Kih3..   Sila amati perkara berikut :-


  1. Menceritakan tentang background diri ai di ruangan komen dengan terlalu detail, sebut alamat, nenek moyang bla bla bla.  Maklum... ai ni bukan public figure.. ada perkara2 yg ai perlu simpan untuk diri sendiri. :P
  2. Anda adalah anak ai..   then ada link ke blog anda yg penuh dgn luahan perasaan itu.. maka Mama tak mo la kalau sampai orang terjah ke blog anda pula.. kecuali kalau blog anda blog jual barang ke... atau  takde entry2 sayu pilu....  Hahaha.
  3. Bergossip keterlaluan sampai menyebut nama orang (ini contoh sahaja ye.. setakat ni blom ada lagi).




Inilah antara contoh2 komen yg tak dipublish tu ye... selalunya datang dari kroni2 ai jer.... alah, dorang tu memang sesaja nak menyakat ai tau!.   Ai tak marah punnnn....   :P


p/s : korang pulak cemana?.




8 comments:

  1. Macam2 kes ada ya. Anak sendiri komen tak nak dipublish..ahaha..

    Setakat ni kalau saya, yang tak saya publish, yg iklan atau yg minta saya ke blig dia juga.. tak pun, ada satu dua komen yang macam tak masuk akal.. terus campak je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Aisy.. yg iklan tu pun satu, yg mintak ke blog pun satu.. patutnya bagi salam dulu kan, kenal2 then suka ati la org nak singgah balik ke tak... ni mintak kita terjah blog pulak.. tak sesuayyy...

      Delete
  2. sELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK
    Teringat zaman dulu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah.... aku pun..... tetiba teringat ramadhan thn 80an masa kau belikan aku baju raya... T _ T

      Delete
  3. RAMADAN barakahnya amat nyata, mulianya amat jelas.. Temuilah Ramadan dgn hati yg penuh keinsafan, jiwa yg penuh kesedaran dan kemahuan yg penuh kesungguhan... RAMADAN datang kunjung lagi... Ahlan Ya Ramadan

    ReplyDelete
  4. blog tak glamer so tak ramai pengkomen hihihi kalau ada yg tak publish pun yg jenis cirit birit jual brg tak kira tempat hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh glamerrrr..... mana plak blog Sara tak glamer... antara blogger2 terawal dlm dunia blogging lagik... and bertahan hingga skrg... glamer le tuh!. Hehe..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...