Friday, June 6, 2014

Beli STUDIO APARTMENT area THE CURVE tu OK tak? - Tanya Wak Karjo utk BLOGGER2 KAY ELL

Wahai orang-orang KAY ELL!!!. Yang bijak bistari, lagi jelita dan hengsem!!. Kepadamu kawanku ingin bertanya..


*yg bukan org KL pun bleh tlg jawab.. kalau sudi.


Alkisah... ada la sorang Wak Karjo bukan nama sebenar ni tetiba suruh ai blog'kan.. satu pertanyaan neh!.


"Sam... kwn blogger you kan ramai org2 KAY ELL!!" (ya ker?.   Mcm tau2 plak dia ni, kwn blogger aku ramai org KL?.   Kaki skodeng ea?)



"Kalau teman2 blogger ai ramai org2 KL pun. So what???!!".  Kataku dlm hati.


"Tanyakan dorang,  kalau beli  kondo (STUDIO APARTMENT) area THE CURVE tu ok tak?.".  Tanya penskodeng itu lagi.







google2 dapat gambar ni..




Beliau kata studio apartment tu 5 minit je  untuk ke THE CURVE.  (aku saja kalerkan tulisan ni jadi merah sebab ada perkataan THE CURVE tu.. bunyi mcm menarik je kan utk Makcik2 mengisi masa lapang!.  5 minit jalan kaki!??.  Eh! Best tu!!.  Eh mcm somi aku plak yg  nak beli kondo tu sampai aku plak yg terlebih suka?.  Haha... Takpe.. I'm happy for my fren).


Anyway.. apa pula pendapat kengkawan.  Ok ke kat situ??.














  


4 comments:

  1. Sumpah mahal tompe tu, tk yh kta the curve..tmpt area knor tghl pun ..ratusan ribu..

    tapi klu dia kya sgt tk ada masaalh kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih Knor atas pandangan..
      Wak Karjo bukan nama sebenar tu tak kaya sgt. Mungkin dia tak mengukur baju di badan sendiri kot??. Hahaha...

      Delete
  2. studio suite ni sesuai kalau bujang..life style bizi n gaji besaaaarrrr..haaa.. nak duduk umah dekat2 ngan opis kan dan senang nak di urus.. tapi for me.. tuk yang family..atay jangka masa panjang memang tak berbaloi.. tapi kalau sebagai aset..kat area situ.. memang menguntungkan..!! :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...