Monday, June 2, 2014

Supplier RUMPAI LAUT Dicari

Semakin ku ingin berlari..
semakin kau mengejarku..
waktu ku ada..
kau tak sudi..
malah mencaci.. (ada ke yg mencaci??. 
Memandai je aku ni.. berburuk sangka)



Wah.. wah wah..
syair apakah ini?.
Syair rajuk seorang penjual PMC..





Wahai  peminat2 tegar RUMPAI LAUT
yg bertanyakan rega, yg nak membeli..
tapi emailnya tak ku balas itu..
I'm sorry..  ;)
Ni aku dah balas email korang kat sini.. secara pukal!.
Baca ye..


Actually, supplier2 tu yg dah merajuk tak mo jual lagi..
BUKAN AKU!.
ni sume angkara lontaran kata2 fitnah 
yg kata benda tu tak mujarab la..
propa la...itu la.. ini la..
Hamboii.... hamboiiiiiiiiiiiii!!!.
Very de PHD!!.
So, maka...dah mogok dah supplier2 tu  tak mo jual lagi..


Kesian pada my regular customer..
aritu ada yg mengadu..

"Miss Mirror... jual lagi tak rumpai laut???
Muka saya dah kembali berjerawat la sebab 
dah lama tak pakai..".


Kesian la pulak...
Tu la... sapa kata benda tu tak berkesan?.
Menjimatkan lagi ada!.


Maka, dengan adanya permintaan dan 
kiriman2 email itu!.  (walau kuyakin, ada gak
antaranya hanya sekadar nak beramah mesra ngan aiii)..
Jadi, sebagai rasa belas kasihan..
terhadap mereka itu..(sbb katanya muka dah kembali
tak bersinar... kusam... sbb dah tak ditepek dgn PMC)
ingin kubuka peluang kepada
supplier2 di luar sana yg memang keja khas 
mereka mendeliver benda tu secara ON9 untuk 
mengemailkan kpd  ai quotation rumpai laut 
ke alamat email berikut :  missmirror@ymail.com
ai nak jadi dropshipper je... tak mo simpan stok..


SYARAT-SYARATNYA IALAH...

Yg rajin pick up phone, ada wassap..
yg jenis busyyy... susah nak angkat 
phone.. Makcik seram nak deal... 

Keutamaan kpd teman2 blogger yg 
ada profile pix..
atau FBian2 yg DP dia besar.. close up!!!
(senang nanti aku nak pampang gambar 
dia besar2 kalau tak deliverkan barang... hahaha).


Lagi satu... YANG PEMBERSIH!. Lantai rumah 
kilat memancar2!!!.  Wahaha.. very demanding!!
Of coz ler...benda makanan kannn?.


Dan yang pentingnya BEST PRIZE...
Nak pilih yg paling murah!!.









10 comments:

  1. Rumpai laut bagus..:) tapi belum cuba lagi ni...Hope dapat jumpa la supplier yang bagus lagi baik hati..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Adah. Mmg bagus... rega pun murah...
      takyah beli mask ratus2.

      Delete
  2. biasa nampak dan dgr..tapi tak pernah beli...apa khasiatnya..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khasiatnya banyak Knor..
      Kulit jd semakin gebu..... montok..... awet muda!. :D

      Delete
  3. Tk pernah try...sbb yg tinggal nak telan pun asik terr skip...kalau yg berebus ni...harusla tinggal impian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap tau... minum sejuk2 mcm jelly.... bubuh sunquick sikit.
      Tp you pregnant... takyah la mkn apa2 Nafisa.

      Delete
  4. Bagus juga PMc ni kan. Saya try dulu mmg ada perubahan pada kulit. Lepas tu jadi malas nak sambung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I makan ni..... alhamdulillah hilang gestrik I Aisy.. (inshaallah).

      Delete
    2. Hilangkan gastrik? Menarik ni.. nak rendam balik la pmc tu. Asyik diserang gastrik je sejak balik dr kg ni. Tak tahan juga nak telan ubat memanjang..thanks

      Delete
    3. Ha dah ada stok tu, cuba rendam balik... moga2 serasi mcm I, takyah susah2 nk telan ubat gastrik lg.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...