Tuesday, December 2, 2014

10 Gambar Menggedix Di Kuala Lumpur

Assalamualaikum w.b.t.. and morning!!!.


Belum pernah buat liputan lagi tentang Hotel Grand Millenium Kuala Lumpur ni kat belog ai sebelum2 ni kan?.  Sbb baru first time ni stay kat sini.    You all pernah?.






Lobby..  luas dan cantik.




Abaikan gadis di balik langsir itu..  tu Qistina yg ala2 nak merajuk sbb sibuk nak gi Pavilion.. masa Mama dgn Shashal gi Pavi mlm tu, dia tak nak ikut, bila Mama nak gi Farenhite dia merengek nak gi Pavi plak.  Layankan je la. 


Dari hotel GMKL ke Pavillion... jalan kaki tak sampai 10 minit sampai.. (kalau jenis yg jalan laju macam ai ni la... kalau yg suka lenggang kangkung bercatwalk mungkin ambik masa 1/2 jam.. kih kih kih).


Food court Pavi ada di ground floor..  atas pun ada.. altanoor...  pandai2 la pilih mana yg serasi di tekak.. rajin2 la tanya dgn orang2 kat situ.   





Ni yang Shashal makan malam tu..




Kawan2 ai suka bergurau... "Nampak pintu gerbang Pavilion je dah menggigil2 terkena badi...apatah lagi nak masuk...".  Kih kih kih..  ada2 je dorang ni... don't worry...  kan banyak lagi pilihan barangan yg mampu milik utk golongan marhaen mcm kita ni (macam ai ler.. bukan korang).. contohnya kat Sinma ni.  Masuk je la situ...  






Nah cuci mata jap!.



Menggedix jap sementara "photographer" ai tengah good mood.  Mungkin sebab Mama dah bawak dia gi Sinma, kalau tak.. jgn harap nak tolong snapkan.






Hotel GMKL ni betul2 opposite dengan Farenheit yg ai kempunan nak singgahi gara2 Qistina.

Ok lah.. niteeeeee..






12 comments:

  1. Rombongan anjuran sape ni? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rombongan "party pinggan mangkuk Cik Kiah".. haha..

      Delete
  2. bercuti kt kl ker MM..?
    klu duk kt kl ni.. tk larat nk kemana2..
    jam sana sini... keliling rumh byk pasaraya... pilih yg pling hmpir...

    ReplyDelete
  3. klu msuk sinma tu mmg rambanglh mta... tmbh bebudak girl2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. sweet2 brg2 girl kt situ, harga pun mampu milik.

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah... segalanya jd seronok hanya apabila insan2 tersayang ada di sisi.

      Delete
  5. tu dia... grand giler lampu gantung kat lobi tu... cubalah bayangkan kalau kat rumah... cemana lah nak mencuci nya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah Najib... x terpikir plak Kak Mirror. Sib baik blom sempat beli... haha.

      Delete
  6. Nampak mewah bilik dia. Mahal tak?

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga - agak mahal tp berpatutan dgn layanan, kemudahan serta lokasi.

      Tq Fadzi.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...