Sunday, December 7, 2014

Diaibkan oleh LIPSTIK


Buat gadis2 dan mak2 orang... ni Kak Mirror nak pesan satu benda.  Alkisah kalau exited sgt nak try test lipstik sekali pun... jgn la mengorbankan diri sendiri.  Test kat tangan... jgn kat bibir ok!.   Tapi kalau pertahanan badan ko kuat... suka ati la Dik Non.

Sian kawan Kak Mirror tu... dijangkiti herpes akibat lipstik tester di pasaraya.  Tak la bahaya sgt tapi tak comey bibir dia 3 hari 3 malam, keluar bijik2 bulat, even tak seteruk chicken pox, tapi mampu mengaibkan pesakit.  Herpes boleh berjangkit melalui air liur.


6 comments:

  1. Teringat zaman student dulu...keluar rumah tak mekap....keluar dari watson...berseri seri muka memasing...hahaha...

    ReplyDelete
  2. kok gitu... lma dh tk berlipstik

    ReplyDelete
  3. nasib baik bukan jenis pakai lipstik... kesian dia.. hope dia bibirnya dah baik

    ReplyDelete
  4. Blom baik lg sampai skg.. dah menais2 dah 5 hari 5 mlm..

    ReplyDelete
  5. betul tu... saya setuju... kesian kawan tu

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...