Thursday, December 18, 2014

"Girls' Day Out" - 3 gambar gedik

Alamak!. Sedihnyaa aiii you. Ada kengkawan yg merajuk la tak diajak berpleseran arini.  Nak buat guane kan... dah tajuk pun "Gurlz' Day Out" .  (Girl la sangattt.  Mak2 org dah.. kekeke.... Moms' Day Out ).   Jadi, tak sampai ati plak nak buat announcement pada seisi alam utk "ajak2 ayam", takut2 dorang tak sudi,  big2 boss la katakannnn... mereka2 iteww!!.   Mana la tau busy dan sbgnya....  hmm (sambil rasa bersalah..... waaaaaaa!!  sob sob sob).








LEBIH BERHARGA DARI GELANG EMAS PANDORA...

Kan dah kucakap aritu....   tiada hadiah paling berharga dari suami melainkan mendapat izin bertemu semula sahabat2 lama.. ianya lebih berharga dari mendapat gelang emas pandora.   Kiranya inilah hadiah anniversarry ai aritu...     Thanks sayangku IRP.. (wekk loya tak dengar?.  Sib baik bukan FB, kalau tak... org dah unfren tau tulis2 camni... ingat tau you!  Kekeke).    





Sian dorang ni datang dari jejauh semata2 nak jumpa BFFnya yg sorang ni.   Appreciate it so much!!.  Gonna miss u darlingss.







Lokasi?.   Mana lagi... Aeon Tebrau ler.    


Thank you pada yang belanja kitorang, juga pada yg dtg jauh dan dekat (eh mcm ramai je yg dtg gitu.. kekeke.. padahal.....)  moga satu hari kita kan ditemukan lagi.   Kalau bukan kat dunia, mudah2an di Syurga.


Izinkan aku pergi...
apa lagi yg ingin kau tangisi.
semogalah penggantiku
dpt lebih mengerti hatimu


Memang berat kurasa
Meninggalkan kasih yang kucinta
Namun bagaimana lagi
Semuanya harus kujalani

(*)
Selamat tinggal
Kudoakan kau selalu bahagia
Hanya pesanku
Jangan lupa kirimkan kabarmu






6 comments:

  1. waaaa...seronoknya dapat keluar jalan-jalan dengan geng macam ni.. saya dah lama juga teringin nak ajak eng jalan-jalan2 macam ni, tapi kami ni di fasa ada ank kecil2 lagi, ada saja halanagnnya, kejap orang tu nak beranak, kejap masalah anak la pulak..

    lebih bermakna daripada hasil ya.. betul2 saya pun setuju ni.. ai, makin awet muda sam sekarang ni.. lawalah kasut pink tu, menyerlah gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa ai muda2 & ank tgh kecik dulu pun x de peluang nak berpleseran camni, Aisy.

      Tq. Tp.. alah.. tu sekadar gambo.. xde la muda sgt pun.

      Delete
  2. ni suami semua yg sporting ni...
    bacalah story yang nak di morykan ye...

    mcm retis plk tgok yg tgh2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. somi sporting setakat ni.. as long ank2 x terabai, dah masak utk mereka and jaga batas pergaulan.

      Delete
  3. Vavavaah....vogue vogue mak gugurl ni...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...