Wednesday, December 17, 2014

Mengurut Badan Di Thai Odyessey


Assalamualaikum... and morning!!
Pagi yg cerah dan segar.. setelah berurut badan malam tadi.

Soalan Kak Mirror :   Adakah anda rajin berurut dan di mana?




kalau kat kg,  urut dgn Auntie Mona ni la yg paling best 
( Auntie Mona??.  Nama telah kuglamerkan sedikit bagi memenuhi tuntutan pasaran... kekeke).
tapi kena ambik nombor awal2 sbb customer beliau ni ramai..
dari pelbagai golongan.


Tapi kalau kat Jay Bee... hanya Thai Odessey menjadi pilihanku..
sebab urutan mereka memang berasa ala2 Auntie Mona jugak.











Sebelum memulakan rawatan, kena salin baju dulu.  Basuh kaki dulu.. (akan dibasuhkan kaki bak tuan puteri).


Lokasi?.   Aeon Tebrau.    Harga?.   Pilih je half body kalau nak jimat - RM58.  (naik rega sejak April yg lalu).

Itu saja entry kewanitaan pada hari ini. Utk lelaki..  mungkin uolls ada cadangan2 tempat.. sila tinggalkan di ruang komen.





4 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...