Sunday, December 14, 2014

17 Tahun Sudah Berlalu

Ada pun yang dinamakan sambutan ulangtahun perkahwinan
antara Kak Mirror dan suaminya itu tiadalah hebatnya ia
tiada paluan kompang mahupun ketukan rebana
tiada potongan kek mahupun kerlipan busana


Namun hadirnya ibu mertua.. mengaminkan doa..
satu penghormatan yg tak tersebut nilainya..
dan budak berkhatan yang masih dalam pantang itu pun turut serta...







 


Ptg semalam, astro ada satu program ala2 jalan2 cari makan, mak mentua ai terliurkan bariyani rusa yg host tu makan.  So, bergegas ptg tu  kami mencari restoran yg diwar2kan kat tv tu.   Tapi sayangnya bariyani Rusa dah sold out, so kami makan kambing dan puyuh.










Ai pakaikan Shashal Jubah bagi menggantikan "uniform berkhatannya".   Tak rock ler berpelekat ke sana ke mari kan?.



Ok ni nama restoran tu ye tuan2 dan puan2..





11 comments:

  1. Happy anniversary sam dan suami.. moga makin lama makin bertambah sayang dan pengalaman...
    dah banyak suka duka bersama ditempuhi tu.. patutla banyak bernas kalau soalan ditanyakan pada Kak Mirror kita ni.

    Syukur dengan sokongan dan doa daripada mentua ya.. moga sekeluarga gembira selalu..buat Kak Mirror yang comel sentiasa..

    ReplyDelete
  2. Tahniah MM. MM beruntung masih punya MIL.

    Ibu dan MIL dilupa jangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mummy..
      Alhamdulillah.. mmg terasa beruntung sbb masih memilikki keduanya (ibu dan MIL). Moga Allah pjgkn usia mereka.

      Delete
  3. Abah beriani..kat area mydin tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dkt Uda - Jln Emas. Bangunan2 kedai depan Angsana.
      Tak pasti... ada Mydin ke kat situ?.

      Delete
    2. Betulla tu...mydin di belakangnya...pernah sekali makan kat situ dengan ayai ilusi...cewah...
      Masa tu tengah jaga budak budak mengecat line atas jalan. Bos datang kejap jengah..terus pau.

      Delete
  4. beriyani rusaaaa?? nak try la... kat mana tu? lokasi please... (sila hantar ke blog saya yer... hahaha)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...