Saturday, December 27, 2014

Tudung Nan Kecewa Di Bulan Disember

Mcm la kawan2 ai baca blog ai ni kan...
Tapi takpe..
Mana tau 1 hari nanti dorang terjelepuk kat  sini.  At least dorang tau yg si Sam bukan la sesaja tak nak join reunion esok ni..
tapi keadaan tak mengizinkan..

Sbg bukti.. nah!.  Ni ai dah beli tudung tau.. kaler biru.. ikut tema majlis.  Tapi apakan daya.. tiada jodoh antara kita utk bersua.



Kegilaan ai skg ialah shawl and bawal murah2.  Ai beli ni kat kedai makan Odean.. emm maksud ai.. kat belakang gerai tu ada org jual tudung.. RM10.00.

Sesungguhnya ai redho tak dapat pergi... meski kenangan manis "di sana" terlalu banyak!.  Penceritaan kengkawan pun amat menggamit dan melambai2...  hua.. sob sob sob.  (Apa ni.. kata redho... tp nak nangis lak).


p/s...  bukan apa... esok kitorang rushing...mmg tak sempat.





2 comments:

  1. mana2 yg dah tanak pakai tu apakata sedekah kat mangsa banjir... pahala tu

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...