Sunday, February 8, 2015

Lama Kan Tak Cerita Pasal Tudung?.

Assalamulaikum..  uolls.   


Ini konon2 twitter :-


"Paling membantutkan  aktiviti shopping ialah masuk kedai tudung....  tetiba penjaga kedai dia rupanya lelaki.  Tak tau ai nak explain kenapa... tapi lebih disebabkan rasa segan la nak try test depan lelaki, apatah lagi kalau kedai  tak sediakan fitting room, hanya cermin je ada atau fitting room asik penuh".




Ini konon2 FB :


"Dah berabad diactivate FB tetiba Puan Sam muncul kembali.  Eh nak cakap ni, tudung Neelofa yg ai beli tadi kaler blue black tau...diulangi BLUE BLACK k! so, korang kalau nak beli.. please beli kaler lain.. Ok!.  Kang tersama ngan ai punya plak.. OK la, itu je nak tulis.....  dahhhhhhh...nak diactive balik, jumpa lagi taun depan.    Teeeeetttttttttttttttt (talian hayat telah ditutup)".


989 likes   87 comments



989 likes?.  Haha...   saja propa.   Sila layan kesewelan ai kejap.



Ini konon2 instagram:



560 likes 

 "Bangun pukul 6 pagi semata2 nak siapkan nasi lemak permintaan hubby dan si bujang".

Ptg ~  celebtrate birthday seseorang di Cupchai.



Ini konon2 wassap :


"Assalamualaikum...  sapa cari aku semalam?. Ooo rindu aku ea??..   Tak sangka plak.. kehilanganku dirindu rupanya".




p/s  :   tak de mananya la ai nak post semua status2 tu kat media2 sosial yg tersebut di atas...  ai dah jadi pemalu skg ni.   Jadi... Ai post je le kat sini menjadi 1 n3. Sila layan saja dgn redho.


Sekian. Terima kasih.   







4 comments:

  1. Haha.. garu kepala jab.. apa motif sam kali ni? Ai kak mirror, i blur ni.. sedap nasi lemak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Motifnya.. Aisy. I nk bagitau betapa universalnya dunia blogging.. (ia boleh jd mcm fb, twitter, insta.. malah wassap). Haha..

      Delete
  2. suka jugaaa tudung naelofar..
    sangat best pakai yang kain lycra tu..eh yer ker lcyra.yer kot..yang main2 pusing tu..MM kita pun ada kaler biru..electric blue..kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda - klu yg sedap tu rasanya cotton (cotton t.shirt) bukan lycra.. mcm yg ai baru beli ni la.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...