Tuesday, March 10, 2015

Studio Apartment Di Damansara Utama Untuk Disewa

Kalau dapat duduk hotel dan bawah dia shopping complex pun dah cukup menceriakan, ini kan pula kalau berumah di sana.  Nak shopping takyah pening2 cari parking, bangun pagi blom sempat gosok gigi dah bleh sampai ke The Curve dah.   5 minit je Dik Non!.    Jimat duit minyak...   Wah!.  kan??


Kalau berminat, nanti roger2 ai kay!.   email :  missmirror@ymail.com




Kita layan gambar2 dulu... gambo swimming poll je tah ghaib ke mana.  Tapi memang cumil swimming pool dia.. bleh feeling2 diva sambil menikmati panorama shopping complex yg bergemerlapan.












Sewa RM1700.00/month deposit sewa 2 bulan, deposit utiliti.
Harga negotiable  especially utk follower2 dan teman2 blogger tersayang.
Hanya yg serious sahaja ok!.  Sebab ai tgh busy ni... please don't spam.



5 comments:

  1. salam pagi..singgah blogwalking kat sini..

    saya pun tengah mencari rumah sewa..tp kat kelantan lah ☺

    ReplyDelete
  2. cantik..yg kaki shopping tu silakan menyewa...dkt nar dgn the curve...

    ReplyDelete
  3. atas rumah bawak shopping compleks... memang idaman sejak dari dulu lagi... lagi lagi kalau ada panggung wayang... pakai nampak itulah dunia ku...

    ReplyDelete
  4. lengkap dah rumah sewa nie dgn perabot..untung kalau menyewa

    ReplyDelete
  5. Singgah melawat blog akak. menarik rumah sewanya. tak payah rushing bersiap pi shopping.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...