Monday, April 6, 2015

Bersiaran Di Dalam Hujan

Assalamualaikum w.b.t..

Bersiaran dari tepian laut ni sebenarnya. Konon tadi sambil menghirup udara nan segar... sambil nak menjahit (nak oter winter coat sambil meneman "pakwe" memancing". Rupa2nya takde lampu plak kat sini.  Terpaksa la kita tukar hobi.. hobi ngeblog.





Asyik berlibur je Sam ni?. Study cemana Makcik?. Owh! Lupa...  baru teringat yg ai ni student ek..  Kena gak crita sikit2 kat sini tentang kuliah dsbnya kan utk kenangan hari yg lebih tua... (hari yg lebih tua?. Ya ler sbb skg pun mmg dah tua). 

So far, alhamdulillah.. atas DOA kalian baru je lulus utk 1 tugasan "team work". 

Actually.. sedari zmn sekolah, keja secara berkumpulan la yg paling meng"gubra"kan ai.  Takut kita ni terkurang contribute or takut angkara kita .. team kita jd gagal. Kannnn?.   Mcm2 dlm fikiran.

Tp nampaknya Allah byk membantu.. dpt group Mat Salleh2 yg macho dan semuanya ada chemistry.  Dua lg.. wanita.. yg sorang tu  gadis African yg ai panggil  "Beyonce".   He he.. sorang lg pengantin baru dari India.

Begitulah kisahnya tentang classmate2 ai kat sini.  Sekian.  Thanks sudi baca.

4 comments:

  1. Wah teruja jer dgr...sahabat kita ni...tuntut lh ilmu hingga negara cina sekli pun..yg pnting ilmu dpt sahabat pun dpt...

    umur tk jdi penghlgkn...
    suami knor pun bljr kt UM skrg ni walau udah tua ganjut lbih kpd ilmu akhiratlh......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah rasa tua pun...Knor.. dlm menimba ilmu
      lagi pun ramai lg yg lebih tua dari saya kat kelas.

      Delete
  2. kalau group study ada abg mat salleh..semangat kan nak buat...hehehe...sesekali tepek lah gambar kengkawan mtsalleh dan beyonce tu


    ReplyDelete
  3. wahh...setel tugasan..hihihi.. teringat dulu zaman study kat U..asal group assignment, geng lelaki misti part presentation, geng pempuan tukang buat..hahahhaa...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...