Sunday, April 12, 2015

Blogger Pemalu

Minyak kat sini dari satu petrol kiosk dgn petrol kiosk yg lain berbeza2... 
kdg menyangka satu petrol kiosk tu dah mahal sgt...   so jalan ler lagi..
kot2 dpt yg lagi murah.......  rupa2nya lebih mahal plak...
Kadang pulak sebaliknya...
dah isi penuh2....  rupa2nya di daerah sinun harga dia  jauh lebih murah
plak


Begitulah kisahnya...
So kesimpulannya kat sini kalau nak jadi  pengguna bijak..
kena la berkawan dgn "orang2 minyak" biar dpt info... :P
kena la rajin2 survey...


Tetiba crita pasal minyak kereta plak Makcik ni kan?
Hilang dah trade mark gedik blog ni...


 Malas dah nak menggedix!
Kwn2 ai ada gak request....
"Sam... ko buat la catatan perjalanan tempat2 yg ko lawati  
upload la kat fb...
info flight...gambo2....detail2,,,,at least aku dpt tengok tempat2 tu walau
aku tak dpt pegi...aku suka geografi.."
Ahhh tak mo la ai...  ai ni kan pemalu...  keh3..
sorry sayanggggggg....
dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......






3 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...