Monday, April 20, 2015

Selamat Membayar Hutang Puasa Ye Puan2...

Sian ai...  orang lain dah lama byr utang posa, ai baru nak start engine.  Moral of the story.... jgn ikut macam Makcik Sam.  Ikut la macam Ustazah Bahyah ke.. ye puan2.  Selamat berbuka buat semua.


"Nasi goreng lazy" menanti untuk santapan pukul 5.53 pm nanti.   Jgn salah tengok kalendar lagi mcm ritu ye Sam..


Nasi goreng ala Burma - Aku bukan pun suka sgt dgn sayur yg Qistina ingat petai ni..
tapi bahana nak kopipasta 100% resepi classmate ai si awek Burma tu.. ai beli jugak bagi
mengsweetkan menu ni


Allah knows what your silent heart wants.  Even if you don't include it  in your prayers.  He hears what your heart whispers.  He may not give it to you now, but someday, when you least expect it, things will happen in the possible way.   Percayalah...









9 comments:

  1. ok la tu buka awal...iollsss br balik keje
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sian uollss...
      Iollss berbuka puasa dulu kay!

      Delete
  2. Untunglhkn.....kt sini blum lgi...selmat berbuka MM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Start bulan Rejab ni... maghrib kat sini
      semakin awal.
      Selamat berbuka juga utk Kak Nor.

      Delete
  3. Mm,hany untung sbb xyah ganti,pregnant kan. Tp nak kena berlatih ni,sbb breastfeed baby kan.risonya kot tak menahan lapooo

    ReplyDelete
  4. Linda ada banyak hari lagi ni MM< sbb tahun lepas pregnant 7 bulan masa bulan puasa masuk ward..huwaaa..
    esok puasa neh...bertabahlaaaah sayerr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertabahlah Linda.. ai pun byk lg ni sbb masa tu per##d kena awal posa dgn akhir ramadhan. Jom qada secara berjamaah..

      Delete
  5. Ada beberapa hari lagi yg perlu dilangsaikan

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...