Saturday, June 13, 2015

Tudung Raya Di Cannington Exibition Centre

Assalamualaikum.. hai darlingss!!.
Pagi tadi pegi expo pre-ramadhan di Cannington Exibition Centre...
3 hari je expo ni.. sampai esok.. ni detail dia ye :-


"Pre-Ramadhan Shopping Expo
Cannington Exibiton Centre...
Friday - 12th   ~ 2 pm - 8 pm
Saturday - 13th ~ 10 am - 8 pm
Sunday  - 14th  ~  10 am - 8 pm"



Kurung dan kebaya memang takde,  itu you kena jahit sendiri la nampaknya sebab mostly diorang jual jubah2 dan abaya sahaja.   Ada juga ai terserempak dgn perantau2 Malaya yg merancang untuk menyambut raya di sini.. memasing busy memilih keperluan untuk anak isteri.












Ai tertarik dgn shawl dia ni... sebab lain dari yg lain, so beli la selai kaler putih.




Alamak!.   Dah tersama dgn langsir rumah plak..... nasib ko la Sam.. elakkan duduk tepi tingkap raya nanti kay!.




4 comments:

  1. Haha.. pilihan hati gitu ya. Pakai je..apa salahnya. Comel nampaknya nanti.. banyak buku nampaknya kat pameran ni..

    ReplyDelete
  2. huhu ...sedondon dengan langsir :-))
    mujur tudung tu tak ada corak :-P

    ReplyDelete
  3. Hehe ..mcm tudung mak cik dulu2..
    selendangkn...MM
    PUTIH TU NMPK CANTIK JER..TK KISAHLH SAMA DGN LANGSIR PUN...JGN LANGSUIR DH....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak.. x sama dgn selendang. Dia jahit dgn inner sekali.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...