Wednesday, August 19, 2015

Hiasan Almari




Aritu beli 2 buah buku resepi ni..
Auntie kedai tu... menyakat ai..

"Wow.. awak beli buku resepi!!.  Saya banyak beli buku resepi dan berakhir hanya sbg perhiasan almari..".

Emm.. nampaknya kena buktikan ni.
Tak mo la jadi perhiasan almari semata.
Yeszaaaa!!.




Anyway.. ni takde kaitan dgn buku di
atas. Just nak share utk ibu2 yg busy mcm ai..  klu tak sempat nak stir fry..
bakar je terung dlm oven.. bubuh cheese, tabur origano, black pepper. Kalau nak pedas.. percikkan chili flake. Siap!

7 comments:

  1. As salam MM
    ada buku rspi, tpi biasa tersadailh..
    mudah resepi bwh tu n healthy

    ReplyDelete
  2. Macam sindir kakak juga statement itu.
    Anak dara kakak hadiahkan birthday kakak buku resepi rasa kakak baru 1-2 aje yg kakak buat dari beratus resepi yg ada:)

    Last buat resepi sendiri lagi best macam tu..

    ReplyDelete
  3. ehehe saya pun banyak hiasan almari tu hahaa... mmg mudah kan bakar terung je...sama mcm saya...kadang2 wat dgn potato buh stir fry daging cincang,picit mayonis,tadaaa...siap kikiki

    ReplyDelete
  4. tak sempat buat..huhu...alasan yang kukuh bila beli buku resepi dan letak kat rak..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya hias! Pakar betul! Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci.

    ReplyDelete
  6. Saya kdg kdg guna, kdg kdg jadi hiasan....hihihi


    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...