Tuesday, August 18, 2015

Trend skg.. kalau dingorat.. diprint screen ye?

Busy sebenarnya Kak Mirror ni tau..
tapi.. demi kesian dgn "permasalahan remaja" yg Dik Boboi sorang ni emailkan..
Kak Mirror luangkan masa la kejap.



Permasalahannya panjang berjela..
tapi Kak Mirror  mampu print screen.. 2 kes ni je dulu.. k

Kes kantoi ketiga beliau ialah.. (berapa kali kantoi daaaa?)
Kesnya ala2 retis..  Beliau terskype2 dgn gadis lain..
tetiba gadis tu print screen and upload kat tweeter.  Lantas aweknya ternmpk ler pulak. Ehh don't play2 OK..
skg ni kan tgh trend.. gadis2 suka viralkan klu ada jejaka cuba menggoda 
mereka.

OK, back to yr problem Dik. Kak Mirror rasa..  peluang tu masih ada walaupun tipis.  Tapi tok sah le menebeng kat rumah dia.. . not good Kay!. Nanti kawin dah takde seri kalau belum apa2 dah asik tertebeng2 
kat tepi tebing (saja nak cipta pantun).. kekeke...  (blom kawin asik menebeng, dah kawin..  rumah mentua pun tak kenal yg mana satu.. ahhh parah!).

Mmg patut pun kena marah,  mana la tau jiran tetangga dia dah bising U dah byk kali menebeng kat situ. OK ler tu.. terserlah nilai2 ketimuran dlm diri dia..

Alhamdulillah jika ada niat memperisterikannya.  Andai dah jodoh tak ke mana..









2 comments:

  1. :-)) sam..rajinnya melayan masalah remaja...

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi..mental remaja sebenarnya rumit..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...