Saturday, January 2, 2016

5 Star Hotel

Sejak stay kat Aussie.. dah tak lagi menginap di hotel.  Tapi arini aku beli "hotel 5 star".  Beli OK!. Bukan sewa..
Chekidouddd!!!.

Layan dulu pix sekitar picnic..





Ni masa kat Fremantle..




Kari ketam..

.
.
.
.
.
.

Ni pulak di Rockingham..




 Ini ler "hotel 5 star" kitorang... kekeke..
Pix interior dia je.. nak snap dari luar.. blom sempat.  Pix yg mula2 tadi org punya.
.
.
.
.
Sebuah kemah tempat berteduh tika melayan hobi suami ~ memancing...
bagi aku.. ianya lebih syurga dari sebuah hotel... kerana keempat2 yg tersayang ada di sisi.




Haruslah kena bawak bekal dari rumah.. (lemak labu +kangkung, ikan masin, sambal tumis)..


Keledek dan jagung bakar.  Plan nak masak kat tepi pantai in de future.. nampaknya kena beli dapur gas.

Kat Msia lg murah "hotel" a.k.a kemah ni. Kawan aku beli cuma RM60.  Kat sini tak jumpa plak yg semurah tu.  Tapi ok la.. puas ati sebab kat packaging tulis muat utk 3 persons.. Tp bila bukak muat plak utk kami 5 beranak mkn bersama.

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...