Tuesday, January 12, 2016

Tertunai Hasrat Hati Nak Cash Out Nuffnang!

Tertunai jugak hasrat hati nak cash outkan Nuffnang ari ni.  Angkara kesibukan, nak menjengah Pakcik Nuff pun tak sempat2  walau Pakcik tak pernah melupakan aku....walau aku jarang update form (jarang update form tapi rajin update belog ye.... 2 benda berbeza k!.).   Thanks Nuffnang.. I lap u!!.



Guyss... Tiada rahsia antara kita. Ni ha 4 juta!. Kih kih kih.  Syukurlah kan.. kita pun ngeblog sebab hobi.. tetiba orang bagi duit plak.  Dah elok sgt la tu!

Eh lupa.. terima kasih kpd semua followers dan silent readers... tanpa anda tiada la angka tu.




8 comments:

  1. Banyak tu 4 juta.. !!

    Tahniah sam.. rajin berblog murah rezki

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dan tahniah dari kakak
    Banyak tu Sam:)

    ReplyDelete
  3. Tahiah akak. Dapat banyak tu. Berapa lama kumpul dapat banyak tu yea?

    ReplyDelete
  4. Wow.. banyak gak tu... Saya pernah sekali je cash out duit Nuffnang..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. wah tahniah kak...banyak dah tu kan...sara tak penah cash out lagi ciput sangat lahai... meh belanja meh!! hihihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah
    Bykkkknyeee
    Lps brg dapurr

    ReplyDelete
  8. banyak nya...alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...