Wednesday, February 3, 2016

Sarapan Budu Dan Misteri Sehelai Jeans

Selalu juga terbaca  tajuk "fungsi poket kecik seluar jeans" tapi nak klik mcm tak sempat.. a.k.a malas, hari ni baru sempat google balik... sekadar utk pengetahuan am.



Mcm2 versi... ada kata jeans pertama dicipta untuk pelombong emas .. maka poket tu utk menyimpan ketulan emas.  Ada versi kata untuk cowboy menyimpan jam poket.

Tak kisah la versi apa pun... yg pastinya setelah berpuluh tahun pakai baru arini ku ambik pusing kewujudan poket kecik tu.


Moral of de story... tiap sesuatu kat dunia ni wujud ada tugasannya yg tersendiri.. waima (kwn ai elegik dgn perkataan waima.. dia kata ngada2 je guna perkataan tu)... waima haters2 pun tetap berfungsi pada anda Dik Non.   Kalau sabar menangani haters... byk pahala.  Wallahualam.. ler.... sebab ai takde haters OK!. Semua org syg ai... kah! kah! kah!
(sila muntah).



Tak mo berhaters2 k!. Jom mkn budu!
Tu ari beli dgn budak restoran tu, esok pagi ingat nk mkn la sebelum gi work.  Ko ado?. Pagi2 sarapan budu.



Rare kan eskelator ni?.  Guna kayu.  Pix tu ari kat train station Sydney.





No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...