Friday, May 6, 2016

Shawl2 Dari Tanah Malaya

 Assalamualaikum..

T.kasih kepada "dermawan2"  tanahair yg sudi hadiahkan kami tudung2 ni.   Selalunya kami kongsi pakai anak beranak tapi... ai tak risau sgt sbb anak2 kurang suka instant shawl.. so.... selalunya jadi hak mutlak mamanya.  Yey!!👍💟💟💟




Byk kaler coklat nampaknya.  Kat sini memang trend muslimah2 bershawl coklat... tapi awek2 arab yg cun je selalu pakai.  Kulit gebu2.. putih melepak bercahaya.  Even just sarung gitu je... tetap terserlah kejelitaan mereka.   Dorang tak byk pun sgt fesyen mcm kita.  Mostly berpashmina atau bawal satin je.

Kita tengok cemana "awek  jowoworld" pakai coklat plak ye.  Yg pink tu ai simpan utk raya sesuai dgn kurung rayaku yg pink.



Abaikan keningku yg tak berapa siap tu.. 
Suka la shawl ni.. tq!!.
Kain dia memang agak kejung..
Tapi bila kita pakai.. selesa.
Sesuai dgn cuaca Aussie yg semakin sejuk
skg ni.


Thanks baca.. sebenarnya tak tau nak update apa arini...tu yg menggedix dgn shawl. 🙊🙊😎.   Byee.. japgi nak tolong kawan2 untuk event mereka plak.  Kita tengok plak apa yg mereka niagakan.

4 comments:

  1. seronoknya dapat banyak shawl...cantik tu mengenakan shawl baru

    ReplyDelete
  2. untung jgk ank2 xminat shawl blh mak yang bolot semua...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Husna. Hihi.. Dorang pakai juga shawl tapi selalunya yg hitam polos.. lilit2 brooch. Yg instant2 ni tak brapa.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...