Sunday, July 17, 2016

Berurut badan dan berfacial Di Shah Alam

Assalamualaikum...


"Eh...  awak Sam ye?".  Tegur seorang rakan sekolah di Odeon BP tu ari.

"Eh... Atan!.  Awak bleh cam muka saya lagi??".  Terus rasa terharu mcm nak belanja dia Abc.


Tapi... tak semua pun ada daya ingatan yg superb mcm tu.  1 dlm 50 kot. Tambah2 plak bila kita ni dah makin ari makin berubah wajah atas faktor usia.


Justeru, adakala kita perlu menyerlahkan wajah polos kita ... supaya bila kawan2 terserempak dgn kita kat mana2, masih bleh cam kita lagi..




Muka polos dlm flight!.   
Hello Aussie!!.  Ai dah balik tau!.
Sedih memang ler sedih tinggalkan Msia tu.. teringat kedua bonda yg semakin tua..
Hati bagai disagat2.. tapi
tabahkan je la hati.. nak buat
guane kan?.  



Berbalik pada kisah wajah dan kulit tadi, kalau nak maintain comey mcm zaman2 sekolah... bleh la try SPA kawan ai ni..

Ni lokasi dia k!.

No 15, Jln Snuker 13/28, Seksyen 13,  Shah Alam.


Kalau dekat... memang ai akan pegi tiap bulan sebab staff dia urut memang sedap. Sama sedapnya mcm bidan2 ai kat kg.


Qistina dan Ain plak buat facial kat situ (ai nak buat takut x sempat... sebab kedai dia tutup pkl 6).  Tengok mcm serasi utk anak2 ai yg berkulit sensitif.




Yg belah kanan tu owner dia.  Flawless je kulit beliau ni dari zmn sekolah.  Rindu sgt dorang berdua ni (kawan sekolah).. tak sangka Allah kabulkan utk berjumpa di aidil fitri kat Shah Alam 2 hari sebelum terbang aritu.  Rasa mcm nak nangis plak bila bersalam2an pulang. Huaa.. 😢😢.

Tq for reading!.


P/s :   ada yg tanya spek tu beli kat mana.  Aeon Tebrau tkt 1. 
1/2 jam je siap.

4 comments:

  1. Wah. Sempat singgah shah alam ye.. lain kali bgtau ler, sy dekat je dgn area tu..ke shah alam atau klia sama jarak je.. happy memories buat u all walaupun balik tak lama ye. Moga sihat je org yg ditinggalkan kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya tak ye... Aisy stay area2 situ kan?. Ok next time.. inshaallah bleh calling2. Hihi..

      Delete
  2. Replies
    1. Linda - Actually tak la secantik mana pun..😃😃. Faktor iklim (Aussie) sebenarnya yg menjadikannya kurang bermasalah. Hihi..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...