Wednesday, July 20, 2016

Hari Pertama Kelas Selepas 2 Minggu Cuti

Hari ni kembali ke kelas selepas 2 minggu cuti raya..

Alhamdulillah masih cool meski byk assignment dan pelajaran tertinggal. Ai pun tak sangka bleh begini cool.  Kalaulah sikap ini ada di zaman2 remaja.. pasti ramai peminat.... kekeke.   Itu kan rahsia gadis2 diminati ramai.. Cool and keibuan.  Sila amalkan ye adik2... mudah2an esok ramai dtg meminang.




Btw.. trainerku yg baik hati itu  sebenarnya yg byk membantu menghilangkan segala cemasku.

Secemas2 kita menghadapi kemasukkan ilmu baru dlm hidup kita.. cemas lg kan di padang mahsyar. Eh tu ari masa kat immigration  & kastam time nak naik flight tetiba terbayang.    1 family beratur sesama.. tak semestinya sumenya lepas.. Shashal bleh plak terbwk gunting stationary dia. Kena tahan le kejap.

Begitu juga la Padang Masyar..tetiba terbayang.  Takut Mak... Nak. Mudah2an kita sume dipermudahkan.. dan berjumpa semula di Syurga.  Aamiin.

p/s : Aku telah ampunkan  sesiapa pun yg membaca blog ni... mohon anda jua mengampuni aku.  Takut la teringat padang masyar. Jom bykkn isytigfar.

3 comments:

  1. Masya-Allah... macamanalah anakanda boleh terbawa gunting pulak. Kakak dulu terbawa sepit kuku pun sangkut Sam. Kalau dah nak terkena memang tak boleh sangka kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anakanda bawak beg sekolah dia..sume stationary dia bubuh dlm pencil case. Mamanya plak busy, tak sempat nak cek.. Kak Zakie.

      Delete
  2. Semoga semuanya dipermudahkan.
    Maaf zahir batin juga.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...