Thursday, November 10, 2016

At least ada juga "restoran" walau.......πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

"My blog is like a restaurant, if you don't like what I am serving..  you are welcome to go somewhere else..."


πŸ˜ƒπŸ˜ƒ...  Atas tu sekadar contoh ayat sahaja ye..  tiada kena mengena pun,  terbaca sorang awek mek saleh tu tulis kat ig dia..


My blog is like a restaurant?.  Ok la tuu... at least ada juga restoran walau hanya di belog.   Hahaha... Oh ya.. ai happy sgt minggu ni bila dengar kawan ai dah buka 1 restoran kat Perth ni.     Begitulah perantau2 memperjuangkan nasibnya di negara orang.   Bukan senang nak senang beb!.  


Ai plak bukak "restoran" kat rumah je la.. "customer2" ai asik oder je ni.. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ






Mengadakan sessi "baking class" untuk anak2 malam tadi.  Ain tgh cuti study week, so ada la masa dia untuk buat sume2 ni










Tangan Ain nampaknya serasi untuk buat2 menu berasaskan roti.


Oklah...   entry "warm up" je ni.. sebelum memulakan entry2 lain yg lebih "berat".  





6 comments:

  1. Gebu betul roti Ain buat tu.
    Tinggal curah sos aje jadi butterscotch bread. Sedapnyaaa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang niatnya nak buat roti sarang lebah.. Kak Zakie tp takde stok gula perang plak utk buat sos dia.. last2 mkn gitu je. Tq 4 de compliment.. mudah2an jd semangat utk Ain.

      Delete
  2. Wah, boleh bukak restoran kt rumah ni.
    Tentu ramai pelanggan.

    ReplyDelete
  3. waaaa untung la teror masak..boleh gak meniaga..:)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...