Friday, January 20, 2017

Berhasil Juga Kaedah Menghafal Di Belog

Kembung perut angkara nervous sgt pagi tadi... btw...  alhamdulillah ai dah lulus 100% untuk subjek law iteww!.  Kalau tak dpt full mark ... alamatlah kena repeat.. tu yg malas.  Tak koserlah.  (Eh bunyi salakan dog plak kat luar... seram ai... kejap bunyi dog.. kejap mcm ayam).

T.kasih teman2 blogger yg mendoakan.. especially yg meninggalkan komen smlm... sbb dgn komen2 tu la ai "berulang alik" ke belog dan tak semena2 terhafal akta2 yg ai mention semalam.   Semua yg ai tulis sbg entry tu keluar uollzz!.    Masyaallah!!.  Dasyat tak ai buat ramalan?.    Ahh.... jgn nak kagum sgt.. hanya suratan dan kebetulan.  Semuanya kerana kuasa Allah.  Ada juga yg ai ramalkan  tak akan keluar... rupa2nya jadi point utama plak.... Oh my God!!!.    Hantam sajalah labu!.  Baca bismillah.






Sorry  blom sempat membuat kunjungan balas...   ai tgh dlm mood menenangkan diri ni sebab tgh kepenatan (otak yg penat.. haha).    


Nota :  Oh suami... ketahuilah olehmu.. apa yg ku jalani ini hanya untuk melihat kau gembira...  😝😝.   Wekkk!!.   Doakan syurga menjadi milikku k!.




2 comments:

  1. Replies
    1. Haha... akan dipertimbangkan.
      Bergantung pada apa yg ingin dihafal.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...