Tuesday, January 24, 2017

Supplier Frozen Food, Area Perth Dicari

Assalamualaikum..

Ada sesiapa tak kat sini peniaga frozen food yg beroperasi di Perth?.  Pengkhususan pada popia atau kuih2 frozen yg international yg semua kelompok manusia boleh makan.   Meh saya promosikan... tapi bukan di belog (kalau di belog kena bayar... hahahaha).

Maksud saya...  akan  "dipromosi" di dalam kajian saya.   Nama syarikat tuan/puan akan saya sebut dlm assignment tersebut.  Akan di"present"kan di khalayak ramai yg  dihadiri oleh pelbagai kelompok manusia seantero dunia.  Wah! Gituu!.  

Kreteria  :   yg vegetarian dan halal
Lokasi     :   Aussie shj.   Kalau dari Msia.. besar la pulak nanti budget.
Website   :   Ada website bg penjualan product tersebut dan bergambar,  siap dgn sebut harga.




OKlah... itu je nak tulis.  Ngantuk plak la.  Apa2 nanti email ye (bukan tulis link di ruang komen... iklan di ruang komen adalah dilarang)...  3 calon terbaik shj akan dipilih.  First come first serve.

missmirror@ymail.com


DEADLINE....     Khamis.  Monday saya dah nak present!.

Tq.

4 comments:

  1. Cepatlah siapa yg ada biz tu
    Peluang dah terbuka ni.
    Kakak memang tak adalah Sam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..
      Kak Zakie..
      Sampai esok kalau tak ada, saya nak proceed dgn list2 yg saya dah ada (usahawan2 dari negara lain). Cumanya skg saya nak menolong anak2 Msia.

      Delete
  2. Wah mis mirror. Study aussie ke?

    Jauhnya cari supplier frozen tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazni - ha'ah.. study sini.
      Dah alang2 kena buat assignment.. ada baiknya tlg promosikan produk follower2.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...