Thursday, January 26, 2017

Merapu Hari Khamis

Assalamualaikum...


Best rupanya bila henpon kita dah clear.. tak berselirat lg dgn gambo2.  Ni yg antaranya nak post kat belog plak ni.. sbg kenangan.   "Kenangan Anak Rantau".




Ni sarapan semalam  (time rajin).    Padahal goreng gitu je pun sedap... pesal tah aku rajin sgt nak buat keria bersira gula melaka bagai.



Ni plak time MALAS!.
Time hari tu... lupa nak set alarm... dah terlambat.
Pastu  Masyaallah... dlm kelas diserang sakit kepala  (mungkin sbb megi tak berapa menampung kekeyangan).





Gapo plop ni?.   Uniform shashal dah siap.  Moga hero Mama bertambah hensem menggayakannya.






Sorry jika entry agak merapu.   Kdg2 merapu yg ala2 syok sendiri lebih baik dari mengeluarkan ayat yg melukakan hati orang.    Dlm idop ni sebenarnya kalau kita tak kacau orang  dan dikacau org.. hidup jadi sangat tenang dan hensem.





2 comments:

  1. Sekali sekala makan meggie sedap juga. Dah siap baju baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zmn sekolah dulu sedaplah mkn magee... dah tua2 ni bleh jd pening plak mkn.. haha.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...