Sunday, January 15, 2017

Kita Pakai "Crown" Nanti Ya...

"When the battle over,  we will wear a "crown"!!. ".     Itulah ikrar kami.. "gang bini2 kembali ke sekolah" bila kemurungan mengenang assignment yg 2,3 kali kena rectify.

Maka...  tepek dulu pix "baju lip lap" ni kat sini untuk mendapat semangat yg padu!.   Kalau tak... nak menelaah pun malas.  

Apa kaitan baju dgn study?.  Ni kan tgh berangan kot2 dpt panggilan konvo.. yg entah tak tau bila.   Kebetulan tak semena2 telah terbeli baju sempena meraikan hari jadi sendiri tadi.   (Prinsip ai senang je.. takyah tunggu org bg present.. kita belikan diri sendiri).





Dulu ai tak percaya yg shopping boleh hilangkan stress tau.. tapi hari ni ai dah nampak yg ia rupa2nya bukan mitos!.  Sampai rumah bila  belek2 kat cermin dan nampak ianya mengerlip2 kat badan... automatically hati ai pun sama2 bercahaya!.    OMG!!.    Allah itu maha pengasih dan penyayang!.


Happy weekend everyone!.  T.kasih layan ai merapu!.




6 comments:

  1. Eh.. samalah kita kak.. sy pun kalau bkenan beli je sendiri.. jarang sekali mitak suami belikan walaupun kluar sekali. Suka je guna duit sdiri sb tak de rasa bsalah nak guna berapa je.. kalau sekali sekala suami bg duit atau dia tanya hadiah apa nak, mula Tanya, yang ni boleh ke x.. takut kalau mahal dia tak nak beli..

    Anyway.. lawa baju liplap tu Sam.. kena tunjuk yg dipakai pulak nati ye. Pasti LG comel terletak ya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Aisy. Lagipun masa anniversary aritu dia dah belikan mcm2 present. So utk birthday ni kena la beli sendiri.

      Lawo ea baju ni?. Tq. 3 pcs.. dgn skirt labuh dan seluar pjg kaler sama (boleh rotate2)... tu yg rasa berbaloi membeli.. tros hepi x tentu pasal.. haha.

      Delete
  2. 15.1 ? Mumme 13.1...selamat hari jadi utk kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really???. Happy belated birthday too u too Mumme!.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...