Lama tak buat entri JJCM iftar. So.. mari habiskan gambar-gambar throwback yg ada dlm phone. Kisah iftar di Dashbox Hotel Cyberjaya aritu.
Ai booking lepas zohor. Receiptionist tanya nak kuah apa untuk shell out tu?. Kari atau salted egg?. Kari dah biasa buat sendiri.. so ai pilih salted egg je lah. Ternyata tak mengecewakan.
Orang lain makan shell out atas plastic (tu yg namanya shell out).. ai pulak ngengada mintak letakkan dlm pinggan besar.
Nasib baik adik tu sporting.
Thanks Dik.
Dah siap makan baru sempat snap. Tu yg nampak sikit je tu.
Sambal pun ada bermacam-macam. Beberapa western salad juga tersedia.
Di 2 buah pundi terdapat kuah tomyam dan bubur kacang. Tomyam dia sedap. Bubur kacang agak kurang lembut. (Just my personal opinion ye).
Overall. Ok.
Murah betul tu harga dia...sedapnya shellout..
ReplyDeleteAlhamdulillah. Tak tau la skg masih harga promo atau tidak. Boleh roger2 nombor kat flyer tu.
Deleterm99 utk 2 org dan ada shell out tu consider murah jugak... kami belum lg buka di luar setakat ni
ReplyDeleteKak Mim - Tahniah kerana mengekalkan kejuaraan (berbuka di rumah). Hihi.
Delete