Thursday, December 4, 2008

I Know What You Did Last Raya

13 comments:

  1. Comei...

    Cun kan si Kyra tu...cam muka auntie Sam dia..

    ReplyDelete
  2. heheheh..dapat gak aku dengar suara ko...setelah 20 tahun....cun mcm muka auntie OC tak pe jgn ***** mcm auntie dah lah ye kyra...

    ReplyDelete
  3. wey aku baru nak edit sound ko dh muncul BB... aku x suka ada soundtrack(suara aku la) yg bingit tu sbnarnya..cam suara Bokde Bokde je Yek..

    ReplyDelete
  4. ok la tu..ala2 abby fana gitu..

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH LAH MM, ANDA TELAH BERJAYA MEMUATKAN VIDEO, PASTI BLOG ANDA AKAN BERTAMBAH HEBAT DAN CERIA!!!
    NAMUN KEGUSARAN MENAMPILKAN WAJAH ANDA, JIKA DIHAMBAT KERISAUAN, PILIHAN TERBAIK ADALAH DENGAN MENERUSKAN PRINSIP ITU-BIAR MEREKA TERUS BERTEKA TEKI.

    ReplyDelete
  6. Thanks for yr visit and comment bro,

    Wah! Pagi2 dh sampai sini. Prinsip? Ha ha ha.. Ya ke cam tu? Tak berteka-teki lg dah, they all tu dh tau dah sapa MM ni... Yg belum tau tu takpe, yg pasti MM adalah...dgr puisi ni..

    Ibunda kpd 2 orang puteri dan seorang putera
    Perawan g*d*k tika remaja
    Kini sdg meniti usia
    yang kian hari kian senja
    Apa nk susah apa nak rahsia
    umur kita yg kian tua
    It's only a figure

    ReplyDelete
  7. sahabat ku MM terima kasih di atas kunjungan dan ulasan anda tempoh hari ke laman web KN.

    U tau MM,KN baru bercita-cita nak belajar masukkan video kat blog KN.tengah serf internetlah ni nak cari petua-petua buat internet,sambil tu check mailbox.

    terpandang pulak msg MM, langsung open my blog jawab dulu ulasan u,then KN open pulak blog MM.

    KN harap MM faham ye maksud KN.

    ReplyDelete
  8. Sorry,dlm ulasan tadi KN kata nak cari petua buat internet,bukan nak buat internet sebenarnya...(amboi tinggi betul cita-citaku).nak cari petua buat video yang sebenarnya.

    ReplyDelete
  9. I always waiting 4 yr visit my friend..

    KN,

    Nak wat clip video, x susah mana pun sebenarnya KN, MM pun byk otai2 yg sudi memberikan idea. I'll let u know via email. Tp jgn lupa clipkn wajah baru anda ya.. MM masih dlm dilema ni KN, nk upload ke tidak.. If you do it, I akan ikut jejak you.. So, apa lagi..

    ReplyDelete
  10. KN x ada Gambar la..Gambar kekanda KN yang tercinta lagi tersayang tu ada la kat dalam fail komputer ni.

    Lagi pun KN x sedap hati lah nak post gambar kat dalam blog sebab,KN rasa mcm kena minta permission dgn hubby dulu,tapi nak minta kebenaran pun mcm tak terkeluar dari mulut,rasa malu gitu...nak cakap.

    MM kalau MM tak keberatan,MM email je kat KN dah lama tak jumpa MM, rindu rasanya.dpt tengok gambar terbaru pun jadi lah

    ReplyDelete
  11. Ha ha ha... Klu my hubby plak, MM dah berkias dh dgn dia, tp nmpknya dia x kisah, cuma dia ckp tanggung la sendiri klu ada risiko lain yg menanti.. Cam doa plak gitu. Tu yg x sedap je hati tu.

    Artis kt klip video ni pun MM dh minta kebenaran dr dia dulu sebelum upload buat penyeri blog ni.. kalaulah dia tarik balik keizinan dia tu (sebab x byr royalti).. alamat MM masukkn je gmbr kucing comot MM.. He he he.

    ReplyDelete
  12. he..he..hhe KN belum pun tanya lg kat hubby dah malu dulu,bukannya apa takut muka ni hah dah merah padam dulu menahan malu,mulut ni pulak tak terkeluar apa yang nak di kata, nanti ke lain pulak yang difikirkannya tentang kita.Jadi Kn batalkan je la niat nak post gambar kat dlm blog, dan sekali-kali tidak akan editkannya.

    ReplyDelete
  13. He he he.. MM paham, eh raya haji, hang x kelik kelate ko?

    Klu dh rasa x sedap ati nk tanya baik xyah tnya la KN kt hubby tu. MM pulak selalunya suka cakap kias2 je, MM konon2 tanyalah kat dia "Eh you, you tahu x cam mana nak upload video?".. So, kat situlah MM akan dapat jawapannya tu.. Cubalah tip MM ni..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...