Tuesday, December 2, 2008

AKU TERPAKSA WINDOW SHOPPING NI

Sorry ya kawan-kawan... anak aku dah merengek-rengek nak berjalan ni.. So, I got to go... apa-apa just leave your comment. BB... ko kata ada pengalaman nak share... ko tulis la kt ruangan komen tu panjang2... balik nanti aku check. Jumpa lagi...

1 comment:

  1. Sorry lah OC aku pun nak window shopping, nanti kalau aku ada idea aku post, otak tgh buntu skrg ni payment bnyk tak masuk, brg bnyk kena beli...entah kenapa tiap hujung tahun aku jadi kelam kelibut dengan org yang nak habiskan budget jabatan, diaorg ni tak tahu membuat budget ke sampai ada lebihan budget..ke saja je...nak simpan sampai hujung tahun..ada ubi ada batas ada budi kena balas!!

    Hujung tahun, perkataan yang agak sinonim dengan bermacam kekalutan, anak nak sekolah, berdebar mengharap bonus..musim hujan..musim banjir..medan banjir tak agaknye tahun ni...nak close account, nak close stock dan macam2 lagilah.

    heheheh panjang lak aku tulis ni.

    p/s: Kesian warga Selangor yang bermimpi mendapat datokship, tak ade taun ni! kena tunggu tahun depanlah nampaknya...penat...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...