Tuesday, March 3, 2009

Enjoy Your Life More, and Learn to Make Money Online

Enjoy?? Ya.. jadikan hidup ini lebih enjoy dengan kerja-kerja yang membuatkan kita enjoy.

Apa yang membuat MM enjoy? Enjoy apabila menerima testimoni-testimoni yang menyatakan keberkesanan UBAT itu. Enjoy apabila hidup menjadi lebih sibuk (MM suka situasi yang sibuk... sibuk dengan sesuatu yang bermanfaat).... Enjoy kerana menambah kenalan.. (downline2/client)... dannn.... yang paling ENJOY ialah RM... RM yang boleh MM perolehi dari titik peluh sendiri. MM dah janji dengan hubby untuk membawa beliau melancong ni...

OK guys...
If you don't have your own home based business yet, then you need to start getting into it - especially with the current financial challenges which you might be facing. Here's exactly why you need to start, it's almost guaranteed to make more money than a job - ON LINE BUSINESS

MM kan dah kata, hidup MM sekarang dah sibuk..jadi x sempat nak buat posting. Esok2 la MM tulis panjang-panjang, malam ni ada client nak minta call, ada nak order produk untuk suaminya katanya. Lepas tu nak buat follow up sorang Makcik Bidan ni.... kata nak ubat pelangsing.. hari tu masa dia tanya-tanya belum keluar lagi. 2009 ni ada produk baru pulak. Eh Makcik Bidan pun nak melangsingkan badan tau! Agaknya beliau pun nak langsing jugak supaya ringan sikit nak buat kerja-kerja mengurut orang. Ok la bye.

2 comments:

  1. ha..ha..ha..

    Terusan usaha MM berbisness online yang enjoy tu.

    Suka KN tengok MM riang dan ceria.

    Sentiasa berasa riang dan ceria juga merupakan terapi semulajadi untuk maintain awet muda.

    ReplyDelete
  2. kalau nak lagi awet muda jangan lupa ya LOSYEN TANGAN DAN BADAN KELAPA DARA dan amalkan Minyak Kelapa Dara + Habatussauda...sgt sesuai untuk kita yg semakin "muda" ni... Hasilnya mmg NGETOP!!!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...