Monday, March 16, 2009

MM NAK PICNIC....

Salam semua.

Sebenarnya MM dah nak keluar picnic di sebuah negeri ni... Buat kengkawan KANGENCHAT MM lupa pulak nak ucap terima kasih semalam sebab membawa bekalan yang kelihatannya lazat-lazat tu dan maaf la sebab ada yang MM belum pun sempat nak menjamahnya. Almaklumlah dah jumpa dengan si Shidah yang ala-ala OGY tu tak sempat pula nak "menyambil". Terima kasih la pada Ad, pada Ana, pada Azri (eh Azri terima kasih ya...) MM lupa nak ucap terima kasih masa tu... teruk betul la MM ni kan? Faham-faham je la si Cenderella ni kalau dah pukul 12 tepat kena lari lintang pukang balik ke istana.... sebab dah janji untuk menghadiri satu majlis di bandar. Ada ternampak tak sebelah kasut gelasku yang tertinggal tu kengkawan? Ha itu la kasut si Cinderella gedik. Eh MM tak gedik lagi la.... dgn korang je MM mcm tu... jgn salah sangka ya. MM ni kalau dgn orang lain memang serious gila. Tak percaya tanya la kengkawan I kat JB ni... ada kawan I tu siap lable I ni dah tak layak jadi Secretary lagi sebab suara I ni yg dah macam "geluduk".

BB - betul tak suara I mcm geluduk? Ko dah dengar semalam kan? Kesian ko BB... MM doakan BB cepat sembuh.

Cikli... jangan lupa update bnyk2 contact no. tu pastu MM nak copy paste je... eh jgn la copy paste utk blog..... copy paste kt file peribadi. Mana boleh war-warkan telefon no. kat sini... dah jadi hot line pulak nanti.

Ajip - sorry la kami asik menyakat ko je.... ha ha ha. Eh ko asik nak mengata member kita tu je ya pasal autograph tu... ko tak tau lagi yg ko pun ada gak tulis sesuatu cuma MM belum sempat nak upload.

Sue - sorry la Sue... belum sempat nk upload la gmbr2 si jejaka hensem/vouge lady semua tu sebab kat rumah mertua ni .... MM lupa nak bawa wiyer2 tu. Tunggu 2,3 ari lagi ya.

6 comments:

  1. salam,

    klau aku dtg aku konfem korang mesti x kenal aku lg..bln 6 comei ko jgn x dtg..kiter dahla x dtg aritu :(

    ReplyDelete
  2. kalau x de apa2 aku dtgla...aku pun windu gak kat korang...bokde cpt sikit update gambar ye...eh pasal gambar yg cikli hantar tu x de gambar bokde & famili ye...ko dah bayar cikli ke bokde supaya x kuarkan gambar famili ko tu...eleh...x yah la simpan2 bokde..x de yg kacau la...

    ReplyDelete
  3. datang tau! Korang ni... aku dah kempen kt kengkawan ni... semua yg lahir pd 1973 kita kumpulkn...nk harap kelas kita je...mmg x meriah la jwbnya..eh meriah klu aku ada..ha3...sbb mulut aku je dah menggegarkn ikan2 kt tasik tu. Ko tau sampai nk jln keliling tasik pun x sempat sbb asik nk berckp x stop2.. he he he. Macam dah xde cukup masa je...

    ReplyDelete
  4. gmbr family aku ya?? Ha ha ha...Cikli mmg sporting.

    Alhamdulilah. Laki aku mmg x jeles klu dgn korang semua.. mungkin sbb dia tau korang dah kenal aku dr kecik lagi... eh kecik ke aku masa tu... ayat betul ialah hingusan. dan lagi aku dah tua..xkn korang nk ngurat aku.. ha3.

    Ala.. aku bukn nk sorok laki aku la.. aku tau korang mmg x kacau..tapi dia busy la masa tu... kejap je dpt lepak kt situ sbb mak aku (mertua dia) dah call suruh balik makan..sambil nk jumpa cucu yg dah lama x jumpa. Aku ko tau..krn korang aku sampai x smpat jumpa mak aku itu ari...xpe..next time aku jumpa dia... Ptg tu aku tkejar2 nk gi majlis. Ni baru balik dr PD.. gmbr? Sama je ngan yg Cikli tu hantar.. tp sampai ati la Cikli ni dia pi circulate gmbr huduh aku tu watpe? Aku belum sempat touch up masa tu.

    ReplyDelete
  5. ok la tu.body masih menten walaupun ank dah 3...next gathering nak wat kat ne ye...dah siap x chalet kat situ kalau bln 6

    ReplyDelete
  6. gamba huduh je aku dh ser2..tu blum tengok gamba yg cun ye tak wak? t la bln 6 aku tgk live betul2 punya..sape yg x pegi bulan 6 nanti aku hukum enjut 100x..cuber ingat balik suar saper yg koyak mase kena enjut tkt 2..aku pn kena jugak mase tu..pasal x bawak buku sifir matematik..kenangan2 :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...