Saturday, June 13, 2009

SMALL GATHERING DI MID VALLEY

First of all... MM nak ucap berbanyak terima kasih kat you all 3 family ni yang sudi nak jumpa MM kat Mid Valley tu... actually MM baca je kat blog COMEI tentang small gathering tu and konon nak surprise tapi tak menjadik... he he he... malam tu jugak call COMEI...

On de way tu call si SUE... tapi dia very de busy punya pasal... tak dapat nak join..


ni si Poyo dgn wife dia..

BB and darlingnya... siap dating lagi tuu... anak ada yg jaga ok la....



Ni sapa pulak makcik 2 org ni ya? Yg tudung putih tu pesal ya...mcm nak zzzzz je tu??
Penat kot menunggu teman-temannya kat MPH tu berjam-jam?? Sib baik tak
tertidor kat rak buku tu...

Alamak Mei...mana pulak gambar si L dgn Kyra??..

Eh MM ada ambik gambar diorg berdua ke itu ari? Lupa pulak ya.... macam ada jerr tapi bila cuci tak ada pulak ya????

CATATAN TERBARU :

"Eh sib baik MM gi JJ lagi pagi minggu yang mulia ni.... dapat akhirnya cuci gambar si Kyra dan L ni... nak harap upload guna handphone MM yang kuno ni (pinjam kata-kata BB jap) berkurun la dibuatnya..... si Kyra tu la napa palingkan muka tu sayang.... susah tau auntie nak cari angle...."

ANYWAY..... THANKS SEKALI LAGI KAT YOU ALL !!!!!

8 comments:

  1. Terima kasih kerana membelanja kitaorg, sbb ko ikhlas belanja kitaorg aku tgk muka ko mcm budak belasan tahun lak kat gambar tu, ikhlas bukan membodek....mula aku lihat alamak sape lak minah kat sebelah comei ni, sbb masa amik gambar kat sebelah kanan ini beralih ke sebelah kiri lak, dahsyat2

    BB tu berangan lar tu mcm pengantin baru, tak pelah BB bukan selalu setahun 3-4 kali je, mengimbas kenangan lalu dan dgn cara tu insyaAllah boleh merapatkan lg hubungan.

    Poyo ko mastermind dlm perjumpaan tu sebenarnya, aku nak cadangkan ko jadi penasihat cum penaung boleh yer..

    Mei ko mmg betul2 tutup dapur ari tu, harap ko post gambar kat rawang n midvalley sekali ye. Gambar yg ko hantar kat aku tu aku tak dpt terima lah, maklumlah phone aku ni kuno skt, lg pun biasanya kalau nokia sent to motorola payah sikit nak baca

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Wajah-wajah setiap hari yg pernah aku lihat...menerjah kembali ingatan aku ke era tahun 80an 'zaman kugiran'

    ReplyDelete
  3. Itu la you all tak tau walaupun handphone aku ni kuno tapi magic tau... muka aku boleh jadi belasan tahun... ajaib... ajaib.. Ni klu artis botox dengar ni mesti dia nak bid handphone aku dgn harga paling tinggi.

    Berapa kali la ko nak ucap terima kasih dgn aku ni BB? Ala ko pun makan mcm serupa tak makan jerr ari tu... nak diet la tu kononnya.
    Hilang mengantuk aku jumpa korang itu ari.. hampir2 aku nak tertidur tunggu korang itu ari tau! Dah tu duduk kat Cititel tu tkt 7 malas aku nak naik semula ke hotel... sib baik penantian aku berbaloi..

    W'salam Tok... Kugiran ya? He he he... tu biar yg lelain tu yg jawab ya.. tanduk aku dah lama aku buang dah Tok...

    ReplyDelete
  4. Kugiran......hemmmmm..teringan aku SR Band, D'Febians (sekarang Febians), Lefthanded, OTO (Thrash Metal). Kalu ada kugiran ni sure aku tak miss walau ke seberang sanggup. Kalu di kenang indah mmg indah tp zaman tu dah berlalu....sekarang ni kena berhijrah.

    Seingat aku Tok dulu kalu ada kugiran saputangan terjulur kat poket belakang, lengan baju t-shirt berlipat, ikat kepala dgn saputangan 'key', rock!!!! wa cakap lu!!!!

    Ko kata aku mkn mcm tak mkn 3 kpg aku mkn tau!

    p/s: ko bg kyra 1 biji gula2 tu yg dia berpaling tu

    ReplyDelete
  5. wah dasat ko punya phone bokde...boleh beralih2 imej ya...aku punya phone konon je canggih...last kene transfer kat phone L baru boleh upload...apa2 pun aku dah update aku punya blog..jgn mare ye bokde...

    ReplyDelete
  6. Dah tak mampu aku nak marah lagi...Bebel sudah.. menjerit sudah.. tapi tak apa.. jgn risau... tunggu je la surat saman dari aku nanti.

    Kan dh ku kata.. sekuno2 handphone aku ni pebagai guna tau... nak saksikan lg keajaibannya? Ok tunggu posting seterusnya di lain kali....

    Aku tadi nak post comment kat blog ko tu Mei tapi tiap kali aku masuk je.. comment box tu terus je tergendeng2... terus zassst... napa tah! Comment box ko tu tak suka aku kot??

    ReplyDelete
  7. wah ko nak saman aku ke bokde????? tu la sbb ko nak saman aku la ko x leh nak pegi kat post comment tu..hahhahahaa..ada penunggu kat situ tau.....

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum MM fist time aku tulis kt engko walaupun kerap masuk blog engkao.Wah reunion tak ajak aku tapi takpelah dpt tengok gambar2 pun jadilah

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...