Wednesday, August 19, 2009

GAMBAR PANAS!!!!!!!!

Gambar panas??

Ha ha ha ha..... Tak ada apa yg panasnya. Dah buang tebiat ke MM nak post gambar panas kat blog ni. Selisih amit-amit. Tu je la gambar katon yang ada... tak banyak pilihan utk edit la.. semua berseluar pendek.. sorry la ya sesiapa yg pakai short tu sbb klu berseluar panjang yang ada cuma berT.shirt mcm abg ustaz kita tu la ... Abg Din.. takpela anggap je la ini gurauan dariku yang tengah boring ni.

Lama dah MM tak jumpa adik-beradik MM yang kusayang tu semua. Muahahaha... selalu cuma dapat sms si MS, call Kak M.. atau berFB dengan Fify.

Tapi ramadhan selalunya memberi kelainan kepada kami, Abg Din akan rajin bangunkan kami sahur.. selalunya sms la... tak kira la walau MM kat mana sekalipun. Entah ler tahun ni apa pulak ceritanya.... macam malap je raya kali ni sejak musim2 penyakit ni. Ke hanya aku saja yang rasa termalap sebab asik terkurung je ni? Adoiii malapnya hari ni.... hujan pulak ptg ni.. dah la tertidur, sib baik Fyzul menangis sebab terkejutkan petir... kalau tak, tak tersedar MM dari mimpi siang hari.

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...