Tuesday, August 18, 2009

Oh busy dan penatnya.....

Si Jane kata, posting MM ni kadang sedih.... kadang happy... he he he . Tak tentu Jane... hidup kan ibarat putaran roda-roda. Tapi tak semestinya apa yg MM tulis tu ditujukan kepada orang-orang yang khusus je. Menyeluruh... satu dunia boleh baca. Kalau tak bagi orang lain baca, kena la tukar format blog ni. Tapi kalau tang nasihat tu.. itu sebenarnya MM menasihatkan diri sendiri... maklum la diri sendiri pun tak perfect, tapi kalau kita nak sama-sama applykn dlm kehidupan kita.. itu la yang sebaik-baiknya.

Since, hidup ini ibarat roda-roda, sesiapa yang tengah bersedih tu... ingatlah bahawa kalau nak dihitung dengan siksaan di akhirat, segala yg kita alami kat dunia ni tak seberapa..

All ex-TIJB 89/90 .... I have an important announcement to make :
Cleared payment for OUR GRAND REUNION ON 17th OCT09 must reach our class representative bank account number before 31st August 2009.

Yess.... Gue dah bayar dah tadi. Yahooo!!!! Sib baik la ada sorang mamat tu sudi nk sponsor.. Eh jgn tersenyum2 ya... belum abis cakap lg ni... mamat tu ialah jejaka hensem kat rumah Gue ni.. mana ada mamat lain da... itu je la yg bertakhta di hati sejak 12 tahun yg lampau.

Family Day pulak bakal diadakan di Tiara Beach Resort Port Dickson pada hari raya cina tahun hadapan. Oh yang tu lama lagi... tak boleh diwar-warkan lagi.

Alamak.. busy la pulak malam ni... byk benda nak buat... jumpa lagi lain kali ya.

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...