Saturday, August 1, 2009

JALAN-JALAN CARI MAKAN


Petang ni MM nak carik kuih ni... dari semalam macam mengidam je nak makan bluberry chesse ni, tu la Kak Gee tu.. asik cerita kuih raya je.. MM sampai terliur-liur dah... Sedapnya... yummy!!!
Si Comei pun sama... makan kek tak pelawa orang. MM ni dah la "penunggu rumah". 1 hari 1 malam MM mengidam sampai tidur pun tak lena.. mimpi pun mimpi kek kat Secret Recipe tu. Brownies panas yang lazat!!
Hari ni nak habiskan sehari suntuk dengan makan...makan dan makan lagi. Sebelum tu nak makan steamboat mcm MS tu... (tu la MS makan steamboat sorang-sorang). Tak tau lagi nak pegi dengan hubby atau tak.. kalau pegi dengan hubby jimat sikit duit MM ni... boleh beli lipstik.
"Ah wanita..... make up...make up ... make up!" Getus lelaki di dalam hatinya.. Agaknya la.. MM teka je.
MM pun tak tau... bilakah akan berhenti dari bermake up... even MM bukanlah jenisnya orang yang suka bermake up tebal. Semoga Allah memberikan hidayah kepadaku.... wahahaha!
Semoga Ceria Di Hujung Minggu!!!!!!!

2 comments:

  1. ooooohh...mengidam....alhamdulilah bertambah lg satu umat islam. mengidam makan cake blueberry tak per jgn mengidam makan blackberry sudah, mahal tu ooooo....ada 3G, email dan mcm2 ada....

    ReplyDelete
  2. Oh I rasa belum perlunya I nak pakai blackberry ni.. ramai jugak kawan-kawan yg suggestkan but I think not for now. Sementelaah pula I ni kan "penunggu rumah"... lain la kalau selalu keluar2.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...