Sunday, August 2, 2009

TIADA TERLINTAS DI HATIKU UNTUK MELUPAKANNYA....



Ya semalam MM makan steamboat ni kat sebuah pasaraya terkemuka di Johor Bahru ni. RM29.90 for 2 persons, RM59.90 for 4 persons... but tak termasuk add on macam nasi or mee. Oleh kerana sebelum tu dah makan blueberry cheese yg dijual dengan harga RM2 sebijik sebanyak 2 biji setiap orang sampai dah termuak si Ain dan Qistina, MM makan steamboat tu untuk yang two persons tu je la and tambah lagi beberapa makanan lain... itu pun tak habis makan.


Eh ramai yang menyangka MM dah tak aktif berbioasli... oh I still on dengan BIOASLI! I masih buat maintain bulanan. (MS - untuk bulan ni jangan lupa tolak e-wallet tu macam biasa ya. Beli kapsul minyak kelapa dara dan habatussauda - I nak kulit I putih melepak... dia tulis kat situ kalau selalu amalkan kulit menjadi lebih cerah... Wow! Siapa yang tak mau kan? Budget pun tak la mahal sangat pun).


 Ya.. MM masih dihubungi oleh rakan2 bertanyakan produk-produk BIOASLI ini.. siapa kata MM dah melupakannya. Jauh sekali.
Syabas buat AR*A (nama kena rahsiakan sebab belum mintak izin ni) yang menunjukkan kesungguhan dengan bisnes ini dan menjadikannya sebagai fulltime job.
"Am I right Ar*a? Someone told me yesterday and I'm so proud of you.. keep up a good work!"
MM cuma kurang menjengah ke bubbletalk tu je. Sudah terlalu lama MM tidak ke sana walaupun MM tau kat situ la lubuk duit tu bermula.

6 comments:

  1. yummyyyyyyy...sedapnya perahustim/ perahukukus, lagi sedap blackberry.... time makan boleh chat ngan kengkawan boleh layan FB...kan..kan..kan...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Yes! Good idea tu... di mana2 pun boleh chat... sponsor 1 ya anonymous.. boleh?

    Walaubagaimanapun.. sehingga kini.. iklan2 itu masih tidak mampu "menggugat" keimanan I.

    Dari dulu I memang macam tu.. I kurang terpikat dgn benda yg hanya kehendak dan bukan keperluan... Tapi... heh heh heh.... lain la kalau produk kecantikan... he he he.. biar ikat perut pun tak pe asal dpt merasa SK11 ke.. lipstik M.A.C ke... beg LV ke..

    ~~~ Ya Allah ya Tuhanku...berilah aku hidayahmu. Amin ~~~

    ReplyDelete
  4. Hidayah apa tu Sam, hidayah utk membeli yg lebih cantik n mahal lg ke barangan LV, SKII, dan apa2 yg sama waktu denganye ye??

    Blackberry tu akan jadi keperluan kalau ko dah beli, kereta pada aku masih kehendak tp bila dah beli dah jadi keperluan, dah tu nak beli yg mahal lak..ha yg ni baru kehendak....

    Ya Allah ya Tuhanku jauhkan lah aku dari kehendak2 ni....AMIN....

    p/s: provokasi

    ReplyDelete
  5. sedapnyeeeee(sambil ngences) biler la agaknye org tu nak belanje..

    ReplyDelete
  6. "orang tu"? Ha'a...orang tu kan? Bila la ya orang tu nak belanja kita kan Doyok?

    Kalau ko ngences dgn steamboat tu.. aku tukar la gmbr tu Doyok.. nanti aku tukar pic apa ya? Emm.. nanti aku fikirkan nak tukar gmbr apa.. gmbr monyet? err.. gmbr bunga?.. no idea la.

    Kalau tak nak belanja aku steamboat, tak de ke org nk belanja aku bluberry cheese tart tu? RM2 je sebijik... oh sedapnya.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...