Thursday, September 3, 2009

RONDA LAGI SEBELUM BERBUKA!!!

Semua shopping dgn mask di muka... 

malu2 kucing
plak nak snap photo kat khalayak ramai ni...
(Si kecik di atas adalah Qistina)





Cantik la deco country style ni... beli kat
sini lagi murah dari beli  kt Australia itu ari..
wat penat je mengangkut dari satu flight ke satu
flight, sudahnya jam diding yg
MM beli rosak sebelum sempat diguna.






So conclusionya... amacam SHOPPING arini????
Alhamdulilah, segalanya Allah permudahkan... budget tu
tak la lari sgt dari sasaran.
Selalu beli kasut ni ikut pada rezeki...
Sebab apa MM kata mcm tu...
Sebab... ada kala design tu menarik, murah... tapi..
satu masalahnya... TIADA SAIZ!!!
MM la tu orangnya... jelous tau dgn kawan MM tu...dah la kaya raya.. dia boleh beli kasut
hush puppies tu.... ikut saiz kanak-kanak.. mestila murah. Bayangkan..
kakinya cuma saiz si Ain jer!


3 comments:

  1. patut asik x de je rupa2nyan nyopping makcik ni...

    soping la bokde selagi boleh...aku x soping lagi...raya pun gaji lum kuar..jadi, kalau dtg rumah aku x de wit raya tu paham2 je la...

    ReplyDelete
  2. Ala Mei.. bukannya menyoping sgt pun.. beli kasut budak2 je. Yg penting anak-anak happy dah ler.

    Ko raya gaji blom keluar sbb ikut jam German.. German blom raya 21hb tu.. So, sabau2 la yea! ;) he3.

    ReplyDelete
  3. la aku ingat ko dah beli pasaraya tu..rupa2nya ko g membeli belah je...lepas beli terus blah...

    tp aku rasa elok gak ko beli je pasaraya tu, hari2 kat situ sure jemu nak menyopping...

    kwang3......

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...