Friday, January 8, 2010

BEAUTYBLOG CONTEST

Oleh kerana pagi tadi KN, my x-housemate telefon nak tengok gambar I berbulu mata lentik... alang-alang menyeluk pekasam tu.. MM masuk sekali contest ni..



So ini dia soalan2 contest tu... nak tau lebih lanjut KLIK URL atas tu ya!

1. What’s your favorite makeup things at the moment??


tu.. atas tu!!!

M.A.C lipstik & Revlon eye shadow

SK11 Compact Powder



2. Are there any beauty MAKEUP/PERFUMES branded items on your wish list?
Hehehe...

JLo Perfume..


M.A.C lipstik - RED in colour..


3. What's Style and Outfit do you want on 2010?

warna shawl yg cerlang-cerlang mcm ni ler.. bagi kelainan sikit pd year 2010 nih!

since umur I dh meningkat tahun ni.. baju yg longgar lebih menyelesakan.. maybe kalau kaftan tu paras lutut pun bleh I kenakan dgn jeans..

4). Lastly, pliss upload your latest gojes style pictures with the beauty makeup looks... jeng jeng jeng!!!


???????

???????
????
?????


Sorry.. tak cun mana punnn.... tp kalau dpt hadiah MARY KAY PRODUCT tu alangkah bestnya.. birthday I dah dekat ni!!!
posing malu2 kucing... ni ler gambarnya utk contest tu...

**








2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...