Sunday, January 17, 2010

SNAP VIA MIRROR CONTEST


Penganjur contest ialah : http://adnisya3108.blogspot.com/2010/01/meh-joint-snap-via-mirror-contest.html

pix yg I pertaruhkan ialah......jeng jeng jeng.....

??
??
?????

????
apa-apa jelahhhh!!!!! janji happy!!!

sapa2 nk join....SYARAT-SYARATNYA:

1) Copy & paster banner contest kat atas tue kat sidebar blog uols... pastikan link yang tepat ke entry contest ni.

2) Jadi follower untuk blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE - DONE!

3) Pastikan jugak add blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE kat blog list uolss. ok!

4) Buat entry berkenaan "SNAP VIA MIRROR CONTEST" dalam blog uolss ngan tajuk entry tersebut.DONE!


5) Upload hanya 1 KEPING pixel kowunk samada sowunk atau ramai-ramai yang di 'snap' melalui cermin dengan gaya yang teramat kreatif lagi inovatif. ~CIK BLOG x kisah kalu uolss nak edit gambar tu macamna untuk bagi cun tapi pastinya gambar asli lagi tulen

CIK BLOG~
okies...

6) Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan. Contohnya;

OK.. cadangan I utk you ialah.... sebelum tu nk tanya CIK BLOG...ermmm mmg tak suka dgr lagu ke?
mcm sunyiii je blog CIK BLOG tu...cuba copy paste HTML dr. http://fullmusik.co.uk
lagi satu template klu CIK BLOG dh bosan... apa kata Cik Blog tukar dgn template PYZAM... mcm2 blog template ada.... tp kena hati2 masa nk copy paste tu... kena belajar dgn yg pakar dan kena byk benda nk set semula especially bloglist.

7) Sila tinggalkan komen di entry ini untuk memudahkan CIK BLOG buat semakan uolss yang joint contest ni k.

OK dah pun...


CONTEST INI BERMULA DARI HARI INI, 8 JAN 2010 hingga 8 FEB 2010.

2 comments:

  1. Salam..

    Thanks joint contest saya.
    Dah review.. tp musykil... kat mn yea awk letak kedua2 blog sy dalam listblog awak?? tak nmpak lakk atau mgkn sy tak perasan n guna nama paa yea utk follower kedua2 blog sy??
    Da masa aggg... lebih perbaiki.. hehehe.

    ReplyDelete
  2. thanks ADNISYA... oh ok sy dah add dah kedua2 blog awk kat bloglist sebelah kanan blog sy ni... sorry... tersalah arahan la sebelum ni.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...