Wednesday, February 17, 2010

ALAHAI ANAK OMAK...

Penatnyaaa.... belum siap punggah barang naik atas lg ni..
pastu nak memasak...
pastu tadi dah membasuh kain baju
selepas balik dr bercuti

MM penat apa ya?
penat berjalan...

cantik tak tudung MM beli kt "Kashmirku" ni?

Tudung Arianiku yg lip lap dah dikebas dgn si Qistina...
dia suka pulak dgn tudung tu.. selesa agaknya..
dia dah request pasni suruh Mama belikan tudung Ariani byk2 utk dia...
Qistina tak nak tudung recycle dr Mama ~ katanya... :(
"Mama.. Qistina nk tudung sendiri.. Mama ni suka kasi Qistina tudung yg Mama dah tak nak pakai je.. belikan la yg baru" katanya mencebik! -- HAHAHAHA...
Qistina tak mau yg bercorak2... Nak yg plain je..

Alahai Nakkk... apa nak buat
high taste plak anak dara aku ni..
Si baik si Ain pulak jenis tak kisah... asalkan tudung 4 segi dia suka je..
tadi MM dah pesan pd IRP..
kalau free bwk le Qistina ke Butik Ariani tu..
belikan le tudung berbatu sworzki tu dlm 3 helai pun cukup le..
pastu Mama boleh le tumpang pakai...
hehehe..

Mama pun pakai tudung murah je ni...
tak pe la mengalah...



berhenti kejap tadi beli kuih kt Parit Raja...
background belakang tu org tgh membeli kuih muih sebelum meneruskan destinasi.

7 comments:

  1. Mummy beli tudung Ariani or Hajaba klu ada offer jer... klu tak beli tudung arianiiiiiii & hajabaaaaaa celup jer la ... eh actually tudung2 kat pasar2 malam or pasar minggu skrang ni cantik2 dan berkualiti gak, tapi kena pandai cari la... harga dia mmg lebih murah sebab tak de brand or brand org tak kenal lagi... hari tu Mummy beli tudung ala2 ikin tu RM 25 jer tapi memang selesa dan cantik tu yang tangkap sampai 3 helai... baru RM75...

    ReplyDelete
  2. MEI ~ sakan ni.. mengalah jiran tetangga aku yg menyambut CNY. :P

    Mummy ~ Tu la.. harap2 ada la blogger yg buat announcement klu ada offer di Ariani..especially Aeila-Kurniaanilahi tu..(Mana la ko ni Hjh Illa... statik je blog).

    Ada juga member dr KL dah offerkn klu nk kirim tudung2 murah kt sana, boleh dia poskan.. tp masalahnya my second daughter ni cerewet.. senang cerita klu beli biar dia sendiri yg pilih.

    ReplyDelete
  3. Bonus Bio Asli ko dah tambah, jgn tak prasn pulak. Nak tanya ni, NUFFNANG ko ni dapat berapa juta? SMS ye. Aku nak sign up Iklan adsense, punyalah susah.Last2 malas.
    Nak cuba NUFFNANG PULAK.

    ReplyDelete
  4. MS ~ klu Nuffnang.. ko kena tanya budak BS tu...ala sapa tu lupa plak aku nama dia yg avatar dia pakai topeng ultraman tu.. dia dpt berjuta2.. Senang cerita ko kena tanya budak BS.

    BIOAsli aku dh bertambah? oh aku lupa nk cek sbb lately busy tak tentu pasal.. T.kasih ya..ada juga rezeki isteri mithali. Alhamdulilah.

    ReplyDelete
  5. tudung "Ratu" pun cantik..."Fareeda"..."Hawa".....Ariani memang cantik..harga pun cantik...ada offer boleh lah beli...tapi kalau rajin menyusur jalan TAR...hemmm cantik2 dan kualiti pun hampir sama...masa mula hajaba kelaur adalah beli...tapi la ni dah malas dah....banyak lagi pilihan yang lain....jom2 kita jual tudung pulak...hehhehehe

    ReplyDelete
  6. Jommm!!! Kita jual tudung... tp kena design yg lain dr yg lain la... kita buat tudung dr kain batik sarung, agak2 ada tak yg sudi nk beli ya Mama? Hehe...tak pun kita guna plastik... so, memudahkn org yg malas nk membasuh... celup2 sidai. Klu musim hujan pun senang..:D

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...