Thursday, February 4, 2010

JALAN-JALAN CARI MAKAN - Part 2




lokasi di Puchong... ini ler menu nasi ayam & nasi bariyani sahabatku Zete... memang sedap!!! dulu MM selalu singgah restorannya yg berlokasi di Kota Tinggi tu, tp sejak best friend aku ni pindah ke Puchong, dah jarang dah MM ke Kota.... rindu kat dia, terlost contact sekian lama... sib baik dpt jumpa di FB dan dpt calling2 berjam2.. Kalau anda ke Kota Tinggi jgn lupa singgah di Restoran Basir... itu le kedai mereka.

10 comments:

  1. Wahhh sedapnyerr...
    Harus tido nanti ni bermimpikannya...

    ReplyDelete
  2. Ya.. mmg sedap SP. Ok apa kalau mimpi pastu esok pagi bangun dah kenyang xyah sarapan.

    ReplyDelete
  3. wah..mmg sedap nasi ni..plg suka siARBA..x miss klu pi kota mesti dia makan..

    ReplyDelete
  4. kami pun KGee.. kalau gi picnic kat Desaru tu, mesti singgah situ... skrg ni je dh lama x gi Kota.

    ReplyDelete
  5. puchong kat mana? terliur gak aku ni...slurrrrrrrppp

    ReplyDelete
  6. nanti aku upload map kt entri ni ya BB..aku ni area2 Puchong mmg buta sikit nk crita.

    ReplyDelete
  7. ok dah upload map...silakan melihat tuan2.

    ReplyDelete
  8. agak2 kalau aku sebut nama ko boleh dpt discount tak OC?...jap aku check ngan isteri aku, sbb dia kata ada satu tempat kat puchong sedap nasi ayam dia

    ReplyDelete
  9. discount ya? nanti aku tanya dia...

    ReplyDelete
  10. Ha BB.. ttg discount tu aku dah tnya dia...klu dtg tu ko call la dulu, aku dah bagi nama ko kt dia..insyaAllah ada la discount sesen dua utk ko.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...