Thursday, March 11, 2010

HARI INI YANG MALAS...



Makcik Mirror sangka... boleh la Makcik Mirror menggondol anugerah tu......
ala.... anugerah blogger paling rajin update blog.... tapi..... kemalasan melanda-landa...
Skrg ni dah pukul 11.52 baru sibuk nak menaip..... tu pun tekak terasa haus yg amat sgt..
rasa mcm nk minum je cendol yg hari tu beli kt JJ... sedap tau! cendol durian... (gmbr spt di atas).. ni semua disebabkan baru lepas makan donut yg tak berapa laku hari ni....

Mcm mana la nk laku.... buat donut time org2 semua dh nk tido... IRP pulak busy keluar ngeteh dgn kawannya kt hujung kg ( tmn perumahan ni kira kg si Shashal la kn sbb lahir kt sini kan)..... terus tak laku donut2 Makcik Mirror ni.... nk bring foward esok pg sah tak sedap & gebuz lg... jwbnya MM mkn sorang2 sampai 1 pinggan... terus kering tekak.. jp lg nk minum la kt dapur... Air gas ada lg sebotol...tp kt rumah ni air gas tak berapa laku, yg ada ni pun saki baki hamper lucky draw itu ari.. masing2 nk jaga kecantikan la katakan... dulu klu time kita kecik2.... berebut air gas... klu raya gi rumah org tak dihidang air gas mcm rasa terkurang je...

Apa yg MM nk ckp td? lupa plak.... tu la.... mcm mana la blog ni nk bergerak... baru nk menaip dh lupa............. esok je la sambung..... ngantuk.... byee....

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...