Friday, March 12, 2010

DAH BOSAN DENGAN SI DIA

Pernah tak uoll berasa bosan dgn awek/pakwe....pastu berkira2 nk memutuskan hubungan tapi menemui jalan buntu tak tau nak bagi alasan apa utk clash? ya la... mungkin mula2 tu you suka kat dia...pastu di pertengahan hubungan.... you tak berkenan dgn sikap dia... mungkin sbb dia gedix sgt, pakai seksi, suka mengokong, mengada2, kurang berdikari, materialistik, tak matured, mula-mula nmpk cun pastu lama2 rasa tak cun....hahahhaha (ketawa ala org jahat)... terjatuh cinta dgn awek lain yg lebih ayu, sopan dan bla3 pastu kepala terus bengang... cam mana la nak clash???? bengangnya memikir... hari2 dia kejar ~ tak telefon...sms... x sms dia dtg jumpa.... camne nak putus ni????? Bengang!!!

Kucing Celik IT


Lucu tau Makcik baca blog si Khai anak sedara si Comei....ttg kes kwnnya yg pas2kan makwe pd kwn2 utk break off.. hehehe... boleh ke mcm tu pulak.... Apa kata cuba pulak tip ni...

KALAU NAK GENTLE KENA MCM NI...

1) sms dia then katakan : sy ada sesuatu yg penting utk dibicarakan tentang hubungan kita...
2) follow up on call pastu ckp la.... "I'm sorry.... I rasa antara kita dah tak sehaluan...kita kena putus ".... Wah! kejamnya.
3) cakap je.... sibuk la skrg.... I kena tumpukan pd pelajaran... I rasa... I kena lepaskan u.... u carilah pakwe/awek lain yg lebih hensem/cantik dr I..
4) upah je kwn u utk bagitau kat dia yg u ada awek lain.... kalau dia marah2... beritahu la.
" I takde niat untuk menduakan u....tp I dah jatuh cinta lagi.... kalau u sanggup bermadu..." mcm lagu kumpulan Gersang tu..
"usahlah ku disalahkan kerna aku jatuh cinta lagi....tapi takdir yg menentukan... lalallala"
5) ckp je... u kena kawin paksa dgn pilihan keluarga.... u tak rela tapi pompuan tu yg pinang u... hahaha..

KALAU NAK TERKURANG GENTLE MCM NI...

1) Serabai2kan diri sampai dia meluat dgn u
2) perlahan2 tinggalkan...cth kalau dia sms... u takyah reply... call pun takyah jwb... kalau ada account FB delete si dia dr friendlist... Wah! zalimnya....

Sebaik2nya berterus-terang lebih baik dr membuat si dia tertunggu2... lagi2 untuk cinta jarak jauh... kesian si dia yg percaya 100% dan mengharapkan u tu..

2 comments:

  1. alaha janganlah bosan2 hehehehe...

    ReplyDelete
  2. eh Mama... hehehe.... asal kita jgn bosan dgn cik abe kita udah le kan...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...