Tuesday, March 30, 2010

HARI YANG BUSY

Pertama sekali MM nak ucapkan terima kasih buat teman-teman blogger & my follower yg sudi mengunjungi MM di sini walaupun kadang2 entry pun entah apa-apa.... sorry minggu ni mmg byk iklan sikit sbb teman seCONTEST MM iaitu COMEI pun cuti panjang (gi honeymoon agaknya), so MM pun takde teman nak chat or buat aktiviti sgt (selalu klu ada comei ada je aktiviti...hehehe, aktiviti rahsia), pastu teman2 di FB pun kebanyakkannya gi holiday ke oversea... semoga selamat pergi & kembali, so tu yg minggu ni beriklan2 je... tak berapa nk on line sgt... hanya membalas msg di thread je.

Hari ni pulak MM busy jadi budak sekolah semula... Petang karang lepas balik sekolah MM ingat nak membuat kunjungan balas melalui "cctv" yg MM pasang kt blog MM ni...mmg itu la selalunya yg MM lakukan even tak tinggalkan komen kt blog uoll pun at least MM singgah.... MM ni pemalu...kdg tu nk leave komen pun pikir 10 kali baru sent takut apa yg ditulis tersilap bicara ke, menyinggung perasaan ke...klu ada harap dimaafkan.

Ok la.... jumpa lagi.

5 comments:

  1. Hai Miss Mirror..slm bls knjungan..mksih ye sdi sngah dpur kecik saya tu..jmput la slalu jika ada klpangan..

    ReplyDelete
  2. ala...aku x pergi mana2 la MM, melepak je kat rumah, kena dmm panas & gastrik...
    tu yg tak leh pergi mana2..
    Khaira pun selsema & batuk x baik2

    ReplyDelete
  3. dah keja dah ko Mei... aku ingat cuti lg. Sian lahai...gastrik mmg menyeksakan.

    Hi Cik Maz... tq. InsyaAllah akn selalu berkunjung ke blog Cik Maz yg sgt2 nice tu.

    ReplyDelete
  4. samalah kota...aku suka jenguk blog org tp nak tinggalkan comment pikir beberapa kali sbb ada kengkadang menyinggung perasaan....tak bermaksud tapi termaksud....

    ReplyDelete
  5. hai BB... tak bermaksud tapi bermaksud? hmmmm..... sama la tu. Aku pulak kdg menulis lain, org maksudkan lain...tu yg takut nk menulis komen kt blog org tu, bukan sbb menyombong...yg pastinya aku memang manusia pemalu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...