Thursday, March 4, 2010

SEDANG BELAJAR "SESUATU" DARI TEMAN2 BLOGGER


Makcik Mirror sdg belajar dr teman2 blogger yg lain utk MENSAWANGKAN blog....
nampaknya hari ni mcm berjaya..
nak lawan SAWANG kt blog MS






6 comments:

  1. aduhhh..banyaknya sarang labah2 ni./.nak jalan pun tersangkut2 ni...tu tak masuk lagi tikus, semut, kerengge....sah...memang dah bersawang ni tak ada penghuni ni...

    ReplyDelete
  2. hehehe... terjangkit sawang yg merayap kt blog Mama le ni..
    Tp kan Mama...paling teruk sawang si cikgu kt PS tu, ala Cikgu yg jual kelapa dara tu..bukan je dah bersawang, anaconda pun ada agknya. :D

    ReplyDelete
  3. jgn lama sgt sawang2 ni x dibuang..makin lama makin tebal & makin malas nak bersihkan

    ReplyDelete
  4. Mei ~ takpe... ko dah wakilkan aku menclearkan blog ko dr bersawang kan? ok le tu.. at least bloglist kt kanan aku ni tak la semuanya statik je. Hjh la paling tak boleh nk lawan...:D

    ReplyDelete
  5. Aku tengah cari tajuk2 yang hit, malangnya tidak kesampaian...nanti aku nak bertapa lagi. KATA KEKUNCI YANG YANG MENJADI KEGILAAN PELAYAR internet itulah yang sedang aku CARI ni.

    ReplyDelete
  6. ohhh sawang kat rumah cikgu tu..memang dah bela giler tu..tu takmasuk rumput yang dah menjalar kat dinding2 rtu....nak kena pakaui racun "Round Up" tu...hehehe...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...