Friday, April 23, 2010

AKU TELAH BERJAYA!!!!

YAHUUU!!!! Akhirnya aku telah BERJAYA!!!!!

Alhamdulilah. Pagi ni dan sebagaimana juga semalam...... MM telah berjaya untuk tidak terlalu obses dengan FB... nampaknya penyakit gila berblog telah berjaya menenggelamkan FB addict yg MM hidapi...... tak sangka akhirnya MM telah BERJAYA menemui penawarnya....

"tiap penyakit ada ubatnya melainkan mati".. hehehe...

Namun begitu puan-puan.... ini tidak bermakna MM telah melupakan sahabat-sahabat baik sehidup semati yg dah MM kumpulkan berbulan-bulan di FB tu..... Ohhhh TIDAK sama sekali.... Sayang kat mereka semua.....MM cuma mengurangkan berFB je.... diulangi.... mengurangkan,
ya! kalau dulu rajin berkebun sampai berekar-ekar... now dah tinggal terus farmvilleku itu. Selamat tinggal jiran-jiranku!!!!

TAPI.... MM akan terus setia dengan X-SMKSM FB group tu selagi ada kudrat. Semoga misi kita semua untuk melihat anak watan kita berjaya mencipta nama tersendiri di dunia luar, akan membuahkan hasil. Manfaatkanlah ruang itu untuk membina "networking' sesama kita terutamanya untuk saling memajukan diri, suasana berkeluarga; masing-masing mengambil berat perkembangan rakan-rakan dan sebagainya. (wah... ayat mcm poyo je kan aku hari ni? skema kejap).

MM terkejut bila jumpa balik teman2 sepersekolahan secara maya... masing2 dah makin meletop2 sekarang ni....... makin cun, hensem dan semuanya hebat2 belakalah nampaknya kawan-kawanku itu..... dah hilang dah segala kehingusan masing-masing. Memang menyesallah sapa2 yg dulu tak nak membalas surat cinta atau teguran manja dan gedix "pwewitttt" masa diorang tengah naik basikal.....

Susahnyaaa dulu sapa2 yang ke sekolah naik basikal berbatu-batu, berhujan, berpanas., nak ngorat awek pun tak dilayan... ya la cuma berbasikal katakan......... tapi susah lagi Pakcik dan cucunya ni...

sob..
sob..
sob..





sedihnyaa lahaiii....












4 comments:

  1. miss mirror,kalau u pakai layout pyzam mmg mcm tuh..

    ReplyDelete
  2. ya benar bagai dikata oleh Bubble...sungguh bernas pendapatmu itu Bubble...now I dah tukar dah..Thanks byk2!

    ReplyDelete
  3. Miss Mirror,saya orang baru dalam blog world ni,mana nk dapat layout ada 3 colum mcm ni? ni blog saya,harap miss leh tunjuk ajar

    Life Story

    ReplyDelete
  4. Adam, I dah jawab kat entry (check it out)..sorry tak dpt masuk link yg you bagi tu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...