Friday, April 23, 2010

TAK FAHAM DENGAN LAYOUT NI????? TOLONG!!!

Tengah tensen ni.....pesal tetiba layout ni cuma 1 column je ni??? I punya side bar yang ada iklan nuff and bloglist semua dah "terjun ke bawah"..... actually apa yg dah berlaku??? I pun tak faham..I tak buat apa2 kat "dia" punn.... alih2 jd mcm ni....sapa yg pandai?

KEJAP ADA.... TETIBA GHAIB....pelik la.....now I tengok mcm ada....pastu I dtg balik ghaib...

4 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...