Friday, April 23, 2010

BIAR RUPA BURUK TAPI TAK MENYUSAHKAN ORANG


Tidak kupinta jadi begini....

Aku pun tak minta... dan dia pun tak pernah minta

Semua sudah suratan takdir....

Tapi tak apa... nasib baik masih dapat diselamatkan...

Kalau tidak.... hampir-hampir TERKUBUR TADI....

Alhamdulilah.........


Biarlah buruk (eh....... ni belum lagi ni..... esok nak kena "solek2kan" lagi mana yang patut...
suntik botoq ke......... sorry la ya puan-puan..... hari ni agak kelam kabut sikit BLOG ni... mungkin template baru ni mcm buruk sikit kan rupa dia....
tapi takpe... ASALKAN TAK MENYUSAHKAN aku!!!!

Begitulah kisahnya kepada yang bertanya kenapa template ni terpaksa ditukar.
Template pemandangan KASHMIR tu terpaksa aku say Bye Bye....... sejak siang tadi
bila bukak2 je side bar dah "melurut" ke bawah.... merajuk ke hapa tak pasti la MM ni.

Terima kasih kepada MAMARAZZIE di atas pandangan bernasnya tadi supaya menukar ke layout lain. Bila tukar je terus tak melurut dah.. Sgt bernas pendapat tu Bubblephoto ~ sangkakan tadi jejaka mana la..rupa2nya awak Mamarazzie.

8 comments:

  1. salam. ziarah..wow..cantiknya templet miss.
    gamaknya ayu jer yg belum tukar..maklumlah terbatas,.

    good luck...ayu suka blog miss

    ReplyDelete
  2. dah mekap nnt mesti kebaboom blog MM ni ^__^

    ReplyDelete
  3. @Ayu ~ thanks Ayu...MM pun dah masukkn "Citarasa Rinduan" dlm link side bar MM ni..eh gmbr lauk pauk kt blog Ayu tu nmpk "HIDUP"..suka MM tengok!

    @Kie-YU ~ Ya ke?? hehe... klu nk tau kebabom ke tak nt Kie-Yu senang2 dtg lg ya!

    ReplyDelete
  4. i havent change my layout for a long time edy =P

    ReplyDelete
  5. me too KENWOOI...but today I have no choice...

    ReplyDelete
  6. Mummy tukar tajuk n3 kepada "Biar Rupa Cantik dan Tak Menyusahkan Orang"... boleh gitu....suka2 Mummy je kan....

    ReplyDelete
  7. ha...seeloknya mmg mcm tu la Mummy...tgh cuba sedaya upaya nk bagi 'dia' sehabis cantik la ni..hehe..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...